|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γύρος Αιγαίου 2012
Ας μοιραστώ και εγώ μαζί σας την καλοκαιρινή μας απόδραση.
Θεσσαλονίκη - Κωνστ/πολη - Αϊβαλή - Σμύρνη - Μπόντρουμ - Ρόδος - Πετρούλι - Θεσσαλονίκη. Αρκετά χιλιόμετρα για 37°C μέσω όρο Πολύ κακοί δρόμοι + οδηγοί στην Τουρκία (Εκτός απο το κομάτι, κάτω από την Σμύρνη) Οριο 90km/h και εγώ στα 123km/h = 319TL = 148 euro Kαθόλου καλές παραλίες (Ας είναι καλά η Ρόδος) Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου, που για πρώτο της μεγάλο ταξίδι και με αυτές της συνθήκες, αντέδρασε σαν να κάναμε χρόνια τέτοια ταξίδια. Nickolas |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γύρος Αιγαίου 2012
Απόσπασμα:
Σούπερ βόλτα και σούπερ η γυναίκα σου γιατί εμείς οι Θεσσαλονικιές ξέρουμε να ταξιδεύουμε |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο ταξιδι παντα τετοια ομορφα!!
|
|
|||
|
|||
Έγιναν της μόδας τα προστιματακια στην Τουρκία; ή είναι ιδέα μου;
3ις στους 4ις ''κερδίζουν'' . . . κάποιοι ζήτησαν και δεύτερο. Καλές αποδρασεις, Νικόλα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά πάντα τέτοια. |
|
|||
|
|||
Στο ταξίδι μπορεί να είμασταν 2 και να μην αντιμετοπίσαμε
πολλά προβλήματα στη διαμονή μας (No Booking) αλλά δεν θα το συνηστούσα για μεγαλύτερες παρέες, ακόμα και αν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις επιλογές της τελευταίας στιγμής. Σύνολο 2.250 km (χωρίς τα ναυτικά) Τιμές: 50-70 euro το δωμάτιο σχεδόν παντού. Βενζίνη 2.20 (ουτς) Φαγητό : Αρκετά καλό και πολύ φθηνό Ποτό : Αρκεστείτε στη μπύρα (Efes) το ουισκάκι είναι όντως νερό που καίει. Κάνοντας ένα flashback λοιπόν: Enjoy Θεσσαλονίκη (Αναχώρηση) Στάση Πορτο Λάγος Σύνορα Istanbul Brusa - Ayvalik - Σμύρνη Bodrum - Κως - Ρόδος Περτούλι - Μετέωρα - Επιστροφή |
|
||||
|
||||
Μπράβο Νικόλα ... πολύ όμορφες οι φωτό σου ...
Σ' ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας ...
|
|||
|
|||
Ωπ, κι άλλος φωτο-καλλιτέχνης στην παρέα !!!!
Όμορφο το ταξίδι σας παιδιά. Πάντα όρθιοι. |
|
|||
|
|||
βρε μπας και μπαίνει και στο βιβλίο Guines?
|
|
|