|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται κράνος Schuberth καινούργιο
Αγοράστηκε πριν 2 μήνες από ίντερνετ με ρίσκο, καθώς ήμουν στο όριο βάση μεγεθών και τελικά είναι μικρό. Οπότε έχουμε και λέμε:
Schuberth S1, ανθρακί μεταλλικό, μέγεθος small (54-55), ολοκαίνουργιο, αφόρετο, με θήκη και manual, 280 ευρώ. Κάποια στοιχεία για το κράνος: • Κράνος από Carbon Kevlar • Πολυμορφικό αντι-ιδρωτικό εσωτερικό απο Techskin • Εσωτερική επένδυση MaxFit αφαιρούμενη και πλενόμενη • Σύστημα αερισμού σε σαγόνι, κορυφή, αεροτομή • Ζελατίνα αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική 2.5mm 99ο/ο απορροφητική σε UVA και UVB με σύστημα ταχείας αλλαγής χωρίς εργαλεία • Eσωτερικό φυμέ ζελατινακί • Ανακλαστικές ετικέτες • Βαρος: 1450 gr. • TO ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ • ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΝΟΣ 2005 από το MOTORAD • ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΩΝ!!! [IMG]file:///C:/Users/24E1%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται κράνος Schuberth καινούργιο
Καλοπουλητο!
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά το κράνος είναι πάρα πολύ καλό, το έχει η κοπέλα ενός φίλου μου και λέει τα καλύτερα.
Είμαι σίγουρος οτι θα πουληθεί πολύ εύκολα. Καλοπούλητο και καλοφόρετο σε όποιον το πάρει. |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο.
Πολύ καλό κράνος............... |
|
|||
|
|||
καλωπουλητο.
|
|
|||
|
|||
πολυ καλο και ακομα καλυτερη η τιμη που το δινεις..............το εχω παρει πριν 8 μηνες 420καλοπουλητο
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά ενδιαφέρον δεν βλέπω...
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο.........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 17-11-2009 00:56 |
R1200GS τώρα ή το καινούργιο? | platon | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 13-11-2009 19:31 |
To καινούργιο μου θηρίο....... | L3f | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 30-09-2009 12:27 |
Schuberth C2 Small 54/55 Καινούριο | Ionlab | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 30-05-2009 13:15 |