|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
κομμένη βίδα allen
καλησπέρα σε όλους...
κόπηκε σύριζα η βίδα στη μια απ'τις 2 πίσω βάσεις του topcase... καμια ιδεα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κομμένη βίδα allen
Εμένα μου κόπηκαν και οι δυο στην βάση της πλαινής βαλίτσας,
αφου βλαστήμησα τους Γερμανούς γιά τις κινέζικες βίδες που έχουν και αυτό το σκατόtorch κεφάλι τις μέτρησα στο πάχος είδα ότι ήταν 7 χιλιοστά πάχος τους ξαναβλαστήμησα πήρα ένα τρυπάνι νο 6 χιλιοστά ξετρύπησα τις κομμένες βίδες προσεκτικά να μην στραβοτρυπήσω και μετά προσεκτικά με ένα βολτοκόφτη 8Χ1,25 ανοιξα νέες βόλτες, Α! προτού να κόψω τις νέες βόλτες γιά 8 χιλιοστα βίδα αφαίρεσα τα υπολείματα απο τις παλιές κατεστραμμένες βίδες. Μετά πήγα στο τοπικο καταστημα με βιομηχανικα κλπ προιόντα και ζήτησα 2 βίδες 8Χ50 χιλιοστα γιατί αυτές ταίριαζαν στην περίπτωση μου και βίδωσα την βάση στη θέση της! Καλό κουράγιο, αν δεν μπορείς μόνος ζήτα βοήθεια από κάποιον φίλο σου η έλα μέχρι το Άργος να στο φτιάξω ούτε μισή ώρα δεν χρειάζεται! |
|
|||
|
|||
1) Με ένα ψιλό τρυπάνι την βγάζεις, αλλά με μεγάλη προσοχή να μην χαλάσεις τις βόλτες.
2) Δες αν πιάνετε από πίσω με πένσα. Αν δεν μπορείς και δεν βρίσκεις κανέναν άλλον, πες μου να την βγάλουμε μαζί |
|
|||
|
|||
Μάλλον θα έχεις GIVI, την φόρτωσες πάνω από 5 κιλά και έπεσες σε λακουβίτσα!
Όπως σου λέει και ο gandreas, με ένα αρκετά μικρό τρυπανάκι βγαίνει πολύ εύκολα. Δυο φορές την έχω βγάλει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να παω στον εξουσιοδοτημενο θεωρωντας δεδομενο οτι καλυπτεται απτην εγγυηση;; |
|
|||
|
|||
με ενα μικρο τρυπανακι ανοιγεις στη μεση της σπασμενης μια τρυπουλα περιπου 5 χιλιοστα βαθος και αν δεν εχεις κολαούζο ...με ενα σφυρακι καρφωσε ενα λιγο μεγαλυτερο αλενακι μεσα στη τρυπα !...με απαλες κινησεις την ξεβιδώνεις!
.... |
|
|||
|
|||
Εφτιαξα χθες το προβλημα στον εξουσιοδοτημενο...
Με ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι τη χτυπησε περιφεριακα και ξεβιδωθηκε... Του ειπα "Καλα που δεν εβαλα λοκταητ... " και συμφωνησε 100%. Θα υπηρχε μεγαλο προβλημα να βγει... Επισης μου ειπε οτι εχει δει αρκετες αλλες κομμενες βιδες και ειπε οτι οφειλεται στην υπερβολικη φορτωση |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σπασμένη βίδα στην βάση της βαλίτσας | Mike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-02-2010 13:24 |
Rick Allen (Def Leppard): One hand drummer | Alext | Επικαιρότητα | 1 | 04-10-2009 12:08 |
Μ12->Μ6 ή Μ8 βίδα | Ionlab | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-08-2009 21:50 |
τι μπορεί να σου κάνει μία βίδα.... | george1968 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-03-2009 23:19 |