|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Flaps από 1200 Adventure φιμέ
Έχω original Αdventure ζελατίνα φιμέ σε standard R1200GS. Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν original flaps(wind deflectors) φιμέ, αλλά μόνο clear. Αληθεύει;
Μπορώ να αγοράσω τα original και να τα κάνω φιμέ(με μια ζελατίνα) ίσως; Καμιά λύση για after market; Με ενδιαφέρουν λύσεις μόνο polycarbonate(lexan κτλ) και όχι plexiglass για λόγους ασφαλείας. Κάθε βοήθεια παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Last edited by victorakos; 10-05-2011 at 12:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Flaps από 1200 Adventure φιμέ
Kαλημερα!Ετσι ειναι,θα βαλεις φιμε ζελατινα η θα παραγγειλεις απο αθηνα στο site MPF,θα σου ελεγα το πρωτο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την MPF την έχω αποκλείσει(έχω κάνει και σχετική αναζήτηση στο forum πριν ανοίξω καινούριο θέμα), γιατί κατασκευάζει plexiglass προϊόντα(και μάλιστα με διαφορετικό πάχος), κάτι που προσπαθώ να αποφύγω για λόγους ασφαλείας. Γνωρίζει πού μπορώ να επενδύσω τα clear flaps με φιμέ επίστρωση; Το lexan μπορεί να βαφεί, διατηρώντας τη διαφάνειά του; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νομιζω οτι βαφονται,αν καταφερω να μαθω θα σου πω! |
|
|||
|
|||
Γεια σου victor!!! Λοιπον, ενα φιλαρακι εχει βαψει την μαμα ζελατινα του beverly σε φιμε αμα θες να τον ρωτησω πως το εκανε να μας πει, μου ειχε πειμαλιστα οτι μπορει να κανει και την δικη μου του GS φιμε αρα και τα φλαπς αφου ειναι ιδιο υλικο!!
|
|
|||
|
|||
Καλημερα σας, επισης θα με ενδιεφερε και μενα να ξερω περι βαφης ωστε αν επερνα το Touratech extension να ξερω αν μπορει να βαφτει φυμε στο χρωμα του φυμε adv.
Ευχαριστω Last edited by marioman; 10-05-2011 at 12:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Γιάννη για τη βοήθεια!!! |
|
|||
|
|||
Παιδια περιμενουμε νεα για το βαψιμο της μαμισιας!!
|
|
|||
|
|||
Συγνωμη βρε παιδια και με ολο το σεβασμο, αλλα αυτο που περιγραψατε για τους λογους ασφαλειας... δεν το πολυκαταλαβα!
Ειναι ασφαλεστερο να κυκλοφορεις με φιμε ζελατινα??? Δηλαδη οι αναβατες ολων των αλλων μοτ/των που κυκλοφορουν με ζελατινα, διαφορετικου υλικου απο αυτο που εχουν οι μπεμπες μας, κινδυνευουν σε τρακαρισμα να τους κοπει το κεφαλι...? Συγχωρεστε με αλλα δεν εχω ακουσει στα τοσα χρονια τετοιο περιστατικο. Τα διαφανα προστατευτικα της wunderlich για τα πόδια τι υλικο ειναι? Τα δικα μου aftermarket flaps σε ημι-φιμε (smoke) τονο στη φωτο... Last edited by killer; 10-05-2011 at 17:35. |
|
|||
|
|||
Βικτωρα το lexan βαφεται κανονικοτατα!!!(απλα θα αγριεψει λίγο η επιφάνεια τους..)αρκει ο βαφέας να ειναι μερακλής(λογω της λειας επιφάνειας!!) αν θές μπορεις να βάλεις και φιμε ταινια (οπως στα τουτουνια) αλλα επειδη στο...<<τελειωμα>> θα εχεις θέμα,θα πρεπει να το περασεις με λίγο μανο(χαχαχα!!αλλο ενα γυναικειο προιον που σωζει...καταστασεις)οσιν αφορα την αποστροφη στου στο PLEXI GLASS καλά κανεις(οταν σπασει το πλέξι--πεταει ακιδες σαν γυαλι...με αποτελεσμα σοβαρους τραυματισμους.......)ενω το λεξαν ειναι πιο ευπλαστο......δεν βγαζει τοσο ευκολα ακιδες...το εχω πει πολλεσ φορεσ...μακρυα απο πλεξυ γκλας.......
Αν δεν βρεις κανένα εκει στα βόρεια...εχω εδω δυο ακρες,,,,μου στελνεις φλαπς και ποσο φιμε τα θες και σε εξυπηρετουμε!!!(παλιόπαιδο,ε παλιόπαιδο!!)-- για περισσοτερη κουβεντα να γίνετε δες εδώ @Killer: φίλε μου τα πλαινα των κυλίνδρων νομίζω οτι ειναι απο Lexan ενω το προστατευτικο για τον αερα (την προεκταση της ζελατινας) ειναι Plexi glass |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα ERGO BMW R 1200 GS 08- φιμέ | kornlaz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 12-05-2011 04:17 |
R 1200 GS Adventure | PapaSouzas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 09-04-2011 14:18 |
Ζελατίνα φιμέ GS 1200 Adv | bill13 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 10-11-2010 23:20 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |