|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ατύχημα που με συγκλόνισε
Προχτές κι ενώ κατευθηνομαι κατα τις 1 και κατι προς χερσόνησο,σταμάτησα για ανεφοδιασμό καυσίμων σε ένα βενζινάδικο πριν το ΚΤΕΟ.
Απέναντι στην εθνικη παρατήρησα έναν συνοστισμο κι ο βενζίνας μόυ είπε ότι πριν λίγη ώρα τρακαρε ένα αμάξι,έκανα λοιπόν τον κύκλο και πήγα να δω,που να μην πήγαινα. Το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes αν δεν είχε το σήμα δεν καταλαβαινες τι αμάξι ηταν,είχαν γινει όλα ενα ματσο σίδερα και δυστυχώς θύματα ηταν μια τετραμελης οικογένεια.Οι γονείς και 2 παιδια. Όταν αντικρυσα το όλο αυτο φρικτό σκηνικό ένιωσα τα πόδια μου να κοβοντε ειλικρινά,δε θέλω να μπω σε λεπτομερείες σχετικά με τα θύματα απο το φρικτό τροχαίο,η κατάσταση όμως ηταν δραματική,όλη η οικογένεια νεκρή.πραγματικά δε ξέρω τι να πω,απο εκείνη την στιγμη το όλο σκηνικο δε λεει να φυγει απο το μυαλό μου.τη στιγμή που έκοβαν το αυτοκινητο για να απεκλωβισουν τους ατυχους ανθρώπους....μέσα σε λίγα λεπτά ξεκληριστηκε μια οικογένεια. Προσπαθούσαν οι αστυνομικοι να μας απομακρύνουν και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν.είχα χάσει κάθε επαφή,ενώ έχω δει κι αλλα τροχαία το συγκεκριμένο με συγκλόνισε.τον άνθρωπο μάλιστα τον ήξερα αν και το εμαθα την επόμενη μέρα,οδηγούσε βυτιο καυσίμων κι έτσι λόγω της παλιας εργασίας είχε τύχει να τον γνωρίσω.κρίμα πάντως. Προσοχή παιδια στους δρόμους. Κι ένα link απο την τραγωδια http://cretalive.gr/new/43918/crete/Tragodia_stin_asfalto http://mediacopy.blogspot.com/2011/07/4_23.html Last edited by taksidiotis; 24-07-2011 at 05:01. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ατύχημα που με συγκλόνισε
Ήταν όντως τρομακτικό..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Πολυ΄άσχημες καταστάσεις
|
|
|||
|
|||
Κρίμα .....
Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
Ωχ Θε μου...
|
|
||||
|
||||
... μα καλά ... πού τρακάρισε κ έγινε έτσι ???
|
|||
|
|||
Άσχημες καταστάσεις.....
Λόγω επαγγέλματος τις βιώνω αρκετά συχνά,αλλα είναι κάτι που δεν μπορείς να συνηθισεις.... Το νου μας εκει έξω..... |
|
|||
|
|||
Ελα μου ντε...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ατύχημα με αστυνομικούς | spil | Διάφορα | 17 | 21-05-2011 11:55 |
Η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 46 | 04-10-2010 18:02 |
Ατύχημα με τραίνο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 8 | 07-04-2010 07:59 |
Ατύχημα με ελικόπτερο στη Βραζιλία... | gemara | Κόσμος | 9 | 12-02-2010 01:45 |
Ατύχημα με μοτό!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 01-12-2009 18:51 |