|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τσαντακι μέσης BMW motorrad
Πωλείται το παρόν,αχρησιμοποιητο στην κυριολεξία...
Δεν με βόλεψε κυρίως γιατί δεν είμαι συνηθισμένος σε παρόμοια τσαντακια.... Χωράει πολλά πράγματα είναι η αλήθεια και διαθέτει σε θήκη αδιάβροχο κάλυμμα για τις δύσκολες ώρες... Τιμή 50 ευρώ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τσαντακι μέσης BMW motorrad
Οταν πουλάμε κάτι καλο ειναι να γνωρίζουμε την τιμή του
33 γιουργια στην BMW εσυ 50; Καλοπουλητο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρεζίλι έγινα και ζητω συγνωμη!
Μου το έφερε ο Αδερφος μου δώρο και μαλλον υπερεβαλε στην τιμη αφου μου είπε 65! Παρακαλω να αποσυρθεί η αγγελία για λόγους ευθιξιας. Ζητω συγνωμη απο διαχειριστές και μέλη του φόρουμ |
|
|||
|
|||
Η μαλλον καλύτερα ζητω να αλλάξει το θέμα και να γίνει πωλείται Αδερφος αχρησιμοποιητος με έφεση στο να κοροϊδεύει τον μεγαλο του αδερφό και να του τρώει λεφτα.
Ευχαριστω και παλι συγνωμη! |
|
|||
|
|||
Αν έχεις το manual και το book service σφραφισμένο του αδελφού, τον θέλω....έρχονται δημοτικές εκλογές και .....Ζητείται Ψεύτης
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως επειδη το δικο μου σκιστηκε θα με ενδιεφερε σε μια νορμαλ τιμουλα εκτος εαν προτιμας να το κρατησεις |
|
|||
|
|||
Εκεί είναι το θέμα....
Μου το έφερε τον ρώτησα μου είπε 65 και του έδωσα τρία κολαριστα 20 ευρα και ένα 5 ευρω! Τώρα τα κλαίω οπότε double loss! |
|
|||
|
|||
Ανδρέα, το σφάλλειν, ανθρώπινο !
Βάλε μια νέα τιμή, εφόσον βεβαίως, εξακολουθείς να επιθυμείς να το διαθέσεις ... Sent from my iPhone 5, using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
Με νεα τιμη θα με ενδιέφερε
|
|
|