|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GPS OFF ROAD
Καλησπέρα σε όλους. Νέο μέλος στο gs forum και άμέσως θα αρχίσω τις ερωτήσεις.
Θέλω να πάρω GPS και κάποιο καλό λογισμικό για πλοήγηση. Οι ανάγκες μου είναι εκτός από τις εντός δρόμου διαδρομές και πλοήγηση και στην εκτός δρόμου πλοήγηση.Σίγουρα έχω ακούσει τα καλυτερα για τους χάρτες της ανάβασης. Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ όλους από την αρχή Καλά χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS OFF ROAD
Kαλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!!!
Σχετικα με το GPS αν θες ανοιξε ενα αλλο θεμα και θα παρεις πολλες γνωμες... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλος ηρθες φιλε μου οσο για gps θα την βρεις την ακρη .....do not worry....
|
|
|||
|
|||
Αν αγορασεις ενα GPS που να παιρνει τους χαρτες της αναβασης πιστευω οτι θα εισαι καλυμενος.
Εγω το εχω κανει και οι συγκεκριμενοι χαρτες σου δειχνουν σχεδον ολους του χωματινους δρομους, εκτος απο τους κατεστραμμενους και κατι αλλους πολυ μικρους και απομονωμενους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν θέλεις πέρνα και από τα "Καλώς Ήλθατε" να στα πούμε και με τον πρέποντα και ενδεδειγμένο τρόπο! |
|
|||
|
|||
Μην θελοντας να σε κατευθυνω σε καποιο μοντελο αυτο που θα πρεπει να ξερεις ειναι οτι οι χαρτες της αναβασης δεν κανουν δρομολογηση και οτι η λεπτομερεια της πληροφοριας που απεικονιζουν ποικιλει απο Gps σε Gps.
Κανε μια βολτα και απο εδω http://www.mapforum.gr/ η επικοινωνησε με την εταιρια απευθειας. Για off road χρηση οι χαρτες της αναβασης ειναι μονοδρομος . Last edited by mjtir; 20-08-2009 at 10:48. |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δραστηριότητες από το Off Road Club Ηρακλείου | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 02:32 |
Ηλεκρονικη off road KTM | titania | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 06-03-2009 02:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |