|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται γιαγιά στο Ebay
Η 10χρονη Zoe Pemberton δεν άντεχε άλλο τη γκρίνια και τις φωνές της γιαγιάς της. Η 61χρονη ήταν σύμφωνα
με τη μικρή όλο φωνές και γκρίνια αν και ήταν αξιαγάπητη. Η μικρή αποφάσισε να βάλει τη γιαγιά στο ebay για να την πουλήσει. Το περίεργο ειναι οτι βρέθηκαν άνθρωποι για να την αγοράσουν, 27 συνολικά χτυπήματα στη δημοπρασία και το πόσό ξεπέρασε τα 2,000 ευρώ. Το Ebay όμως τελικά την κατέβασε γιατι εινα αντίθετη με τους όρους λειτουργίας του. Οσο και να το θέλει η μικρή Zoe στο ebay δε μπορείς να πουλήσεις ανθρώπους. Προς το παρόν... Last edited by georgekostas; 30-09-2009 at 18:22. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται γιαγιά στο Ebay
κρίμα ρε γμτ...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
γι αυτό λέω κρίμα...
την έχασα την δικιά μου!!! |
|
|||
|
|||
δε μου λετε .....μήπως επιτρέπετε για συζηγάτες....εγώ πάντως δίνω και προίκα...
μην το φωνάξετε ομως.... |
|
|||
|
|||
γά'ι'δαρε...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
για πεθερες υπάρχει τιποτα?!?!?! αχχααχαχαχα
|
|
|||
|
|||
ναι αμεεεε...προσφορά 1 δολάριο,αλλά τα μεταφορικά είναι πολλά(άντε να τη βγάλεις από το σπίτι...)
|
|
|||
|
|||
Που είναι η πεθερά μου οέο....!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
Η σοφή γιαγιά | wolferin | Ανέκδοτα | 10 | 06-07-2009 16:39 |
Πωλείται δερμάτινο | Tombell | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 20-05-2009 15:20 |
10 συμβουλές για αγορές από ebay | Kolokas | Γενικά - Αναβάτης | 18 | 05-04-2009 21:21 |
Σύντομο εγχειρίδιο για το ebay | Cpt | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 26-12-2008 01:39 |