|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χαρίζεται κράνος Airoh
Παιδιά,
Μιας και περιμένω το νέο μου κράνος αυτές τις μέρες και δεν έχω σκοπό να έχω δύο εντούρο κράνη, αποφάσισα να χαρίσω αυτό που έχω. Είναι ένα Airoh με φιμέ ζελατίνα. Δεν είναι κανένα τρομέρο κράνος. Ενα απλό είναι χωρίς να βγαίνουν τα εσωτερικά μαξιλάρια. Νομίζω ότι είναι Medium. Όποιος το θέλει και δεν έχει εντούρο κράνος ή θέλει να έχει ένα δεύτερο πιο απλό και πιο φθηνό, ευχαρίστως να του το δώσω. Η αστεία έκφραση που ακούμε από διάφορους εμπόρους "αυτό το προιόν δεν το πουλάω, το χαρίζω!!!", εδώ έχει πραγματική έννοια και δεν είναι για τα ματιά του κόσμου. Φυσικά θα το δώσω όταν έρθει το νέο κράνος. Μην γίνει κάτι και μείνω εντελώς από κράνος! Ευχαριστώ. Βάζω και μια φωτογραφία για να δείτε πως περίπου είναι: |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαρίζεται κράνος Airoh
μπράβο ρε Ηλία....
|
|
|||
|
|||
Ηλία με ενδιαφέρει!!
αν τα βρούμε και στα κεφάλια μας |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Ηλία!!
|
|
|||
|
|||
Το δικο μου παντως ειναι ξεροκεφαλο!!!!
Αγαπητε παιρνεις προτεραιοτητα. Θα περιμενεις μονο μεχρι να παραλαβω το νεο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τότε θα τα βρούμε σίγουρα Thanks!!αναμένω νεώτερα ευγε και για την κίνηση σου αυτή |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αν δεν το παρει ο βασιλης,ενδιαφερομαι εγω!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται κράνος Airoh Miro XR | georgios | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 18-12-2010 00:41 |
2 κρανοι ενα agv stealth και ενα airoh miro... | L3f | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 3 | 04-01-2010 22:51 |