|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κατοχος Varadero!!
Φιλοι BMWακηδες σας χαιρετω!
Με λενε Γιώργο και ζω στη Μυτιλήνη. Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου. Για μενα τα φορουμς ειναι η καλυτερη πηγη για να βρει κανεις στοιχεια που αφορουν μια μοτοσυκλετα και οχι ο ειδικος τυπος! Ηρθα λοιπον και στο φορουμ σας για να ενημερωθω αλλα και για να διαφωνησω ως δικηγορος του Ντερο μου..... γιατι καλα να συμφωνουμε, αλλα να διαφωνουμε ειναι καλυτερα!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατοχος Varadero!!
καλως ορισες Γιωργο,καλα χιλιομετρα και καλες διαφωνιες να εχεις
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον .Πάντα όρθιος
|
|
||||
|
||||
Φίλε Γιώργο,
είσαι ο "άνθρωπός" μας .... Τί το καλύτερο από μια "ευγενή" διαφωνία, με σκοπό την ενημέρωση (κ ψυχαγωγία ) των μελών μας ;;;;;; Καλωσόρισες στο GS Forum, ένα φόρουμ, που αγκαλιάζει ΟΛΟΥΣ τους φίλους της μοτοσυκλέτας .... Καλή διαμονή και πολλά "όρθια" χιλιόμετρα !!!!! .
|
|||
|
|||
Καλώς τον ....
Το να διαφωνείς με κάποιον είναι μία πολύ ωραία πηγή ερωταπαντήσεων,που σε σωστό κλίμα και ύφος,καλλιεργούν και αποσκοπούν σε λύσεις με καλύτερο αποτέλεσμα!! Άλλωστε ο Σοφός Πλάτωνας είπε: Θα δέχομαι και θα ακούω πάντα την γνώμη σου,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι πάντα σωστή ή και οτι θα συμφωνήσω μαζί σου! W E L C O M E TO GS FORUM Last edited by Gazi; 03-07-2009 at 15:10. |
|
|||
|
|||
Gemat θα τα πούμε στις 6 του μήνα... μένεις στο νησί της γυναίκας μου το οποίο για οικονομικούς (*) και οικογενειακούς αλλά και γιατί μου αρέσει πολύ το νησί, λόγους, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μόνιμος σχεδόν τόπος διακοπών μου
δυστυχώς το 1200GS μου δεν έχει πατήσει ακόμα εκεί (βλέπε: μπέμπης στη μέση), αλλά το dakar είχε πατήσει πολλές περίεργες γωνιές του (*) οικονομικό; τρομάααααρα μας... 500 ευρώ τα εισιτήρια να πάνε και να έρθουν 2 άνθρωποι, ένα μωρό και ένα αυτοκίνητο... δεν πηγαίναμε Μαρόκο καλύτερα; |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Γιώργο στην παρέα μας!
|
|
|||
|
|||
φιλε Γιωργο καλός ήρθες στην παρέα και καλες βόλτες να έχεις! Όσο για τις διαφωνίες το μονο που μπορουμε να διαφωνίσουμε ειναι αν το ουζο Μυτιλήνης είναι καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!! τα περι μηχανες, μαρκας, μοντέλο, ειναι για αυτούς που μπερδευουν την οδοντοβουρτσα με το τιμονι!!
Last edited by skippybi; 03-07-2009 at 16:32. Λόγος: βελτίωση... |
|
|||
|
|||
καλώς τον φίλο μας από τη πανέμορφη Μυτιλήνη!!!(πρόπερσι πήγα)
|
|
|||
|
|||
Γιώργο καλώς όρισες στη παρέα μας.Η παρουσία αναβατών
με διαφορετικά μοτόρια είναι μεγάλο πλεονέκτημα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |