|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
29-8-2010 γερωντια παω για καφε
το πρωι κατα της 9+30 θα ιεμαι στα διοδια προσ κορινθο. παω για καφε στο στορκ στην επιδαυρο. αν και ξερω στην ηλικια σας δεν μπορειτε να παρετε τα ποδια σας οποτε ..... βλεπω να πηγενω μονος με την κατερινα .. για να δω ποιοι θα ξυπνησουν πρωι ... ραμολιμεντα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 29-8-2010 γερωντια παω για καφε
Καλό καφέ Γιώργο!
|
|
||||
|
||||
Δεν θα σε προλαβαίνω παλικάρι μου .....
.
|
|||
|
|||
κατα πασα πιθανοτητα μεσα θα μιλησουμε το πρωι και θα βρεθουμε στα λουτρα ωρ ελενης στο δρομο σου ειναι θα σε παρω τηλ το πρωι
|
|
|||
|
|||
τελικα εχουμε και μαχιμους ηρθε ο μαρινος βεβαια δεν ειναι γεροντιο αυτος, στο δρομο ειδα καποιον με πι να μου κανει μοτοστοπ αλλα ημουν δηκαβαλος και δεν μπορεσα να τοn παρω, παντως στο πι ειχε αυτοκολιτο του gs forum
παντως περα απο την πλακα λογο του οτι ολι την ευδομαδα ημασταν με ιωση και μετα την δουλια σπιτη κλισμενοι δεν την παλεβαμε να μην βγουμε βολτα. και εγω και η κατερινα εχουμε μαθει στην <<αλητια >> και με τετια ημερα να εισαι κλισμενος μεσα δεν λεει...... η θερμοκρασια του αερα στην εθνικη βαση του οργανου της bmw μου εριχνε. ειχε 38.5 ο αερας ενω εγω μονο 38.... ΓΑΜΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑς ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ??? ΤΟΣΟ ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ???? Last edited by γιαγια αρκουδα; 29-08-2010 at 15:37. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φωτό δεν έχει ???
|
|||
|
|||
οπως ειμαι απο την ιωση και τον πυρετο για φωτογραφια ειμαι......
|
|
|||
|
|||
Περαστικά Γιώργη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προταση για καφε στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας Κυριακή 18/07/2010 | sansiro.sugata | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 37 | 21-07-2010 21:09 |
Χρειαζομαι Πισω Λαστιχο.. Σε ποιο συνεργειο να παω? -- Help !! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 14 | 02-04-2010 16:59 |
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι. | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 09-06-2009 23:00 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |
παω να ποσταρω .... | PITS | Μου τη δίνει που ..... | 1 | 13-01-2009 00:19 |