|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων.
Για να σας φτιάξω λίγο τη διάθεση σας παραθέτω έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να βρείτε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να κάνετε επαναφορά από σχεδόν ΟΛΕΣ τις συσκευές αποθήκευσης.
Για να επαναφέρετε το 100% των αρχείων σας ΔΕΝ θα πρέπει να έχετε γράψει κάτι άλλο στην συσκευή αποθήκευσης (σκληρό δίσκο, κάρτα μνήμης κτλ), διότι τα νέα δεδομένα ενδέχεται να "πέσουν" πάνω στα παλιά και να μην μπορέσει το πρόγραμμα να τα επαναφέρει. Το δοκίμασα χθες βράδυ (κατά λάθος έσβησα ΟΛΑ τα βίντεο από την κάμερά μου), και αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ, μετά από πολύ ψάξιμο και πέφτοντας συνέχεια πάνω σε ότι άσχετο μπορείτε να φανταστείτε,επανέφερα τα βίντεο και η καρδιά μου πήγε στη θέση της. Free Pandora File Recovery - Find and recover deleted files of any type. (Και το πιο σημαντικό, είναι δωρεάν και δεν σου ζητάει έστω να κάνεις εγγραφή σε κάποιο site ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων.
Ευχαριστούμε,χρήσιμο...
|
|
|||
|
|||
tnx Vag
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά από χρήσιμο έως σωτήριο!
Ευχαριστώ Βαγγέλη! |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό Βαγγέλη !
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βαγγέλη . |
|
|||
|
|||
Βαγγελάρα, μπράβο φίλε..
Το πρόγραμμα είναι καλό και το έχω δοκιμάσει αρκετά... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
thanks
|
|
||||
|
||||
Πολύ χρήσιμο Βαγγελάκο ...
Όλοι μας έχουμε κάνει την "βλακεία" να σβήσουμε κάτι που τελικά μας χρειαζόταν ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πρόγραμμα | essel | Κινηματογράφος | 5 | 01-10-2009 00:20 |
Το πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ 2009. | Arkas | Αθλητισμός | 2 | 01-09-2009 12:07 |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |