|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται F650GS / 2000
Αποχωρίζομαι το F650GS ABS 10/2000 λόγω αγοράς καινούργιας.
Έχει περί τα 72.000km και είμαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης τα τελευταία 2,5 χρόνια. Είναι από πρόσφατο μεγάλο service (στα 71.200 km) όπου πέρα από τα συνήθη άλλαξα και μπροστά δισκόπλακα + τακάκια μπρος - πίσω. Σε προσεγμένη κατάσταση μια και με πήγαινε παντού! Τα etxra που φοράει: Ποδιά BMW Κάγκελα Κινητήρα Χούφτες BMW Νύχι Dakar Ζελατίνα Dakar Μπροστινό Φτερό Touratech Κάγκελα για Βαλίτσες Givi Bagster Μαύρο Top Case Bmw Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το μόνο "προβληματάκι" εξωτερικά είναι ένα σύνηθες "σπύριασμα" στο δεξί καπάκι κινητήρα όπως φαίνεται και στις εικόνες. Τιμή: 1700 euros. photo_001.jpg photo_002.jpg photo_004.jpg photo_005.jpg |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πωλείται F650GS / 2000
|
|||
|
|||
θα σου απαντησω αυριο ειναι ενδιαφερον
|
|
|||
|
|||
Έχω την ίδια. Ακριβώς!! Μπράβο, την έχεις στη μπένα Να ευχηθώ να είναι καλοπούλητη. Και τιμή πολύ καλή!! Έχω μια ερώτηση όμως: Το ρύγχος & τη μπροέκταση του φτερού, πόθεν έσχες;;
|
|
|||
|
|||
@ konstantinos
Όποτε θέτε εδώ είμαστε! @ Apirathos Ευχαριστώ ... Ρύγχος --> 25 ή 30 euro Μπροστά Φτερό --> 85 euro αν τα θυμάμαι καλά γιατί τα είχα βάλει όταν την είχα πάρει τη μηχανή! |
|
|||
|
|||
ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΚΟΥΚΛΑ ειναι αδερφε,αν ειχα φραγκα θα την χτυπαγα ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ...
|
|
|||
|
|||
Μπορεις να κατεβεις ********************
|
|
|||
|
|||
Κωνσταντίνε σήμερα δυστυχώς δεν ξέρω αν θα προλάβω σίγουρα λόγω υποχρεώσεων αλλά αύριο ή μεθαύριο αν δουλεύει ευχαρίστως να την κατεβάσω να τη δει!
|
|
|||
|
|||
Η μηχανή δεν πουλήθηκε ακόμα οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται είναι διαθέσιμη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να ρωτήσω το μπροστινό φτερό κάνει δουλειά? έχω το μοντέλο το δίμπουζο που έχει ένα φτεράκι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό τι λέει? Της touratech δεν είναι! ευχαριστώ, και καλοπούλητο! |
|
|