|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ENΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ENΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
> > Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο της γυναίκας > > Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα. > > 1. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ: > Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. > > Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το > απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ > αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, > όμως, δεν είπε τίποτα. > > Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να > πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. > > Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι > παράξενος. > Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. > Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν > εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. > > Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι > αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. > > Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε > ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! > > Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να > με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την > τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, > σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα > και πήγα για ύπνο. > > Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με > μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε > έρ@@@α αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του > μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το > βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. > > Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. > > Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα > μπάχαλο. > > > > 2... Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ: > > > > Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης ...αλλά τουλάχιστον γά@@@α!! >
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ENΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
Πόσο διαφορετικά τα βλέπουν τα πράγματα... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ENΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ