|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
γειά σας και απο μένα!
χαιρετώ το φόρουμ,και όλους τους φίλους της μηχανής.
μένω σε ένα μικρό χωριό έξω απο τα ιωάννινα. μπορεί να είμαι λίγο μακριά απο τους περισότερους,αλλά το άγιο ίντερνετ ενώνει την δική μου αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και τα ταξίδια,με την δική σας.τι πιο όμορφο! έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς και σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα,πάντα όρθιοι,καλά ταξίδια και υγεία!! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: γειά σας και απο μένα!
Φίλε Κώστα,
χαιρόμαστε που μπορούμε μέσω του φόρουμ, να ερχόμαστε σ' επαφή, με άτομα που αφενός δεν τα έχουμε ποτέ συναντήσει και αφετέρου να μπορούμε ν' ανταλλάσουμε απόψεις μαζί τους .... Καλωσόρισες λοιπόν στην παρέα του GS Forum και ελπίζουμε, να σε συναντήσουμε σε κάποια απ' τις μελλοντικές μας εξορμήσεις ... .
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Κώστα απο τα όμορφα Γιάννενα και καλή διαμονή!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες φίλε και κοντοπατριώτη...
|
|
|||
|
|||
Φιλε Κωστα καλως ηρθες στην παρεα μας. Να εσαι καλα και παντα ορθιος!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Κωνσταντίνε στην παρέα μας!
Τί κι' αν η απόσταση (χιλιομετρική) που μας χωρίζει είναι μεγάλη! Να είμαστε καλά και θα τα λέμε μέσω διαδικτύου! Τρέχει μια εκδρομή στον Βόλο-Πήλιο. Θα χαρούμε να μας τιμήσεις με την παρουσία σου κι' έτσι να γνωριστούμε κιόλας! Καλά ποσταρίσματα και καλά διαδικτυακά και όχι μόνον χιλιόμετρα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!!
αλλά και για την πρόσκληση στην εκδρομή. για την ώρα δεν μπορώ να φύγω,αφού με φωνάζουν οι καλές μου που είναι αυτές.. κάποια στιγμή όμως θα τα πούμε σίγουρα και απο κοντά.. τα καλύτερα για εσάς μου τα είπε ο φίλος ο σωτήρης ευχαριστώ και πάλι για το καλοσώρισμα! Καλές συζητήσεις και καλά χιλιόμετρα σε όλους! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γειά σας και απο μένα!!! | harrys_73 | Καλώς ήλθατε | 15 | 09-09-2009 21:33 |
Ενα γειά και από μένα | deros | Καλώς ήλθατε | 21 | 09-09-2009 21:27 |
Γεία σας παίδες και από μένα | flash | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-05-2009 09:42 |
Πρέπει να σας πω ένα γειά... | jpapagelis | Καλώς ήλθατε | 23 | 29-01-2009 00:44 |
γειά σας | wolferin | Καλώς ήλθατε | 9 | 30-12-2008 17:04 |