|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)
Ποια τροφή κατεβάζει τη σεξουαλικότητα κατά 90%;
- Η γαμήλια τούρτα. >> ------------------------------------------------------------------------ - Μαρία, κέρδισα το Joker!! - Αγάπη μου, είναι καταπληκτικό! - Γρήγορα, ετοίμασε τις βαλίτσες - Αχ, που θα πάμε, τι ρούχα να πάρω, χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά; - Πάρτα όλα Μαράκι, εσύ πας στη μάνα σου >> ------------------------------------------- - Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε; - Και ποιος θα μας πάρει; >> ------------------------------------------------------------------------ Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα: - Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες; - Αν σου πω "ναι", θα πέσεις; >> ------------------------------------------------------------------------ Δύο φίλοι: - Μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα - Καταπληκτικό! - Ελπίζω μόνο να μην το μάθει η γυναίκα μου. >> ------------------------------------------------------------------------ - Πως τρομάζεις έναν άντρα; - Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι... >> ------------------------------------------------------------------------ Δεν έχω μιλήσει στην γυναίκα μου τους τελευταίους 18 μήνες. Δεν θέλω να την διακόψω. >> ------------------------------------------------------------------------ Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε "Τι έχει η τηλεόραση"; Και εγώ απάντησα "Σκόνη" >> ------------------------------------------------------------------------ Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά. >> ------------------------------------------------------------------------ - Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους; - Επειδή το θέλουν. >> ------------------------------------------------------------------------ - Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία; - Να έχετε δύο πεθερές. >> ------------------------------------------------------------------------ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ | MARK | Χιούμορ | 8 | 11-03-2010 11:17 |
ΠΕΡΙ ΦΘΗΝΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ... | tsompanis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 18-12-2009 13:45 |
'' ΑΝΕΚΔΟΤΑ Β' '' | MARK | Ανέκδοτα | 5 | 14-12-2009 11:46 |
'' ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ '' ΜΕΡΟΣ Β' | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 07-12-2009 22:07 |
το καινούριο........ΚΑ | KostasGS | Αυτοκίνητο | 0 | 19-12-2008 09:05 |