|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SHOEI MULTITECH !!!
Εχει καποιος το συγκεκριμενο κρανος;;ειναι ανοιγομενο...αν ναι πειτε τη γνωμη σας..
1)αεροδυναμικη-κραδασμους 2)αν κουναει απο αερα;; 3)τι λεει απο θορυβο;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SHOEI MULTITECH !!!
αν δε σε πειραζει το γεγονος οτι δεν εχει γυαλια ηλιου οπως το schbert ,ειναι πιο ελαφρυ ,με χαμηλη σταθμη θορυβου οσο ειναι κλειστο ,και καινουργιο εχει μεγαλη" προικα " το πηρα στη στη συζυγο πριν λιγο καιρο λευκο στα 419ευρω και ειναι ευχαριστημενη ...
|
|
|||
|
|||
καποιος θελει να αλλαξει κρανος..............
|
|
|||
|
|||
1520 gr βαρος, καλή ποιότητα , σχετικά καλό στον θόρυβο και την προστασία από αέρα. Δεν μου αρέσει που δεν βγαίνει η επένδυση για πλυσιμο πλην τα "μαγουλα". Μαρεσε που βρηκα κενο στη θεση του αυτιου για να μπει ενδοεπικοινωνια
|
|
|||
|
|||
δε με πειραζει γιατι σε κανενα κρανος δεν ειχα ενσοματομενα γυαλια...κουναει καθολου με αερα;;;
Last edited by kelas22; 15-01-2012 at 23:39. |
|
|||
|
|||
Για δες και αυτο:SHOEI NEOTEC
Shoei NEOTEC - FC-Moto Shop |
|
|||
|
|||
αφου κανουμε πρωτα την καταλληλη ερευνα
Last edited by kelas22; 15-01-2012 at 23:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
απο τα πολυ καλα ανοιγωμενα κρανη.,.,.ειναι αρκετα ησυχο για ανοιγωμενο κρανος .,.,.ειναι κρανος που δεν εχει ημερομηνια ληξεως .,.,.,.,στην αγορα σου δινουν πακετο και δευτερη ζελατινα .,..
|
|
|||
|
|||
Το Multitec ειναι απο τα καλυτερα flip-up κρανη.Το Neotec που σου γραφει ο φιλος παραπανω,ουσιαστικα ειναι η εξελιξη του multitec.Αν θελεις δες και το Schuberth C3,το οποιο στις δοκιμες εχει βγει το πιο ησυχο flip-up,εχει ζελατινακι για τον ηλιο και ολα τα μερη του ειναι πληρως αφαιρουμενα.Επισης η ενδοεπικοινωνια μπαινει αψογα [εγω το εχω με bt].Το εχω περιπου 2μισι χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Exει πολυ καλη προσφορα εδω,στα 360 euro + μεταφορικα.. Schuberth C3 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SHOEI MULTITECH | geopoumid | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 0 | 11-11-2011 07:39 |
SHOEI MULTITECH ΣΠΑΣΤΟ | geopoumid | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 06-10-2011 19:21 |
SHOEI Multitech XL | CPretenteriS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 14-10-2010 14:16 |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 23:18 |
SHOEI VFX-W | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-10-2010 17:10 |