|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΦΤΕΡΟ (ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ).
ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 500Κm. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 2Κm ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ (ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΑΤΣΑ (ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ) ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΤΥΧΕ ΑΠΟ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ Η ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200
Υπήρξαν κάποια κρούσματα και η Ομαδική έχει προς το παρόν διακοπεί !
Εδώ θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για την αντικατάσταση του φτερού με νέο ή την επιστροφή των χρημάτων απ´ τον κατασκευαστή ! |
|
|||
|
|||
Κάτι ακόμα... ο κατασκευαστής γράφει στο forum με το nickname chrhld σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σωστός έτσι ακριβώς
|
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
|
|
|||
|
|||
DIMITRISK, πες μας εξέλιξη....
Στο αλλάξανε το φτερο...? το επισκεύασαν, ήρθες σε επαφή με τον κατσκευαστή...? |
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ. |
|
|||
|
|||
Μην το αφησεις ετσι...ανοιξε καινουργιο θεμα και βρες και τους υπολοιπους, Ισχυς εν την ενωσει.....Α ρε π....α Ελλαδα!!!
|
|
|||
|
|||
δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος δεν σου απάντησε επίτηδες ,
πάρτον τηλέφωνο να συνεννοηθείς από πρώτο χέρι για την επισκευή στο φτεράκι σου. Κρίμα να το πετάξεις έτσι και αλλιώς το έχεις πληρώσει , γιατί να μην σου βγάλει τα λεφτά του ? |
|
|||
|
|||
φιλος....παρτον ενα τηλεφωνακι.....
ο χρηστος,κατασκευαστης του φτερου....δεν εχει δωσει δειγματα κακου η ουιδηποτε επαγγελματια...εδω οταν βρεθηκε και δευτερο σλασμενο φτερο,βγηκε ο ιδιος και εοπε να σταματησει η ομαδικη,οποιος θελει να παρει τα χρηματα του πισω και οποιος θελει να παρει το NEO..μπρατσο με εξοδα αποστολης του κατασκευαστη....ξερεις πολλους να το κανουν.....; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. | basilis76 | Διάφορα | 2 | 10-11-2010 16:18 |
ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ | vangelis | Ζήτηση | 0 | 09-11-2010 21:28 |
ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9/10 ΣΤΟ ENVY ΣΤΙΣ 20,30 | TAKIS04 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 16-09-2010 03:29 |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΣΤΗΧΑ ΣΤΟ GS 1200 | PETROJOHN | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 29-07-2010 10:23 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 21:15 |