|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!!!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 1200 GΣ ΤΟΥ '07 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ???????????? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΜΕΣΑ ,ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ........ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΔΑ : ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ , ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΝ ΤΟΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΕΛΑ ΤΟΥ ΄07 ΚΑΙ ΤΟΥ ΄04 ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.................. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
όλα γίνονται αλλά....
το δεξί μπλοκ του ίδιου κινητήρα δεν παρουσιάζει κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με το αριστερό του μπλοκ. η πληροφορία για τις στατιστικές τέτοιων ζημιών έχει δωθεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ? είσαι σίγουρος ότι τα service έγιναν όπως έπρεπε και στην ώρα τους και από τεχνικούς που είναι εκπαιδευμένοι σε αυτό ? χωρίς παρεξήγηση, έχουν παρατηρηθεί αστοχίες επειδή κάποιος δεν ακολούθησε σωστά τις οδηγίες της "μαμάς" καρφωμένη βαλβίδα δείχνει νομίζω ελλειπής συντήρηση.......αλλά ένας ειδικός θα τα πει καλύτερα εφόσον μελετήσει τη ζημιά αλλά και το ιστορικό της μοτό..... |
|
|||
|
|||
ΟΛΑ TA SERVICE ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!
ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΄07 ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Με άνχωσες μόνο που το διάβασα !!!!
|
|
|||
|
|||
τα στατιστικά αυτά δεν είναι ακριβή....
μόνο με προσωπικό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα δεις εάν πραγματικά ισχύει... καρφωμένη βαλβίδα σημαίνει ότι το ελατήριο δεν την επανέφερε επειδή ίσως έσπασε το κοκοράκι της, ίσως δεν λιπαινόταν σωστά το δεξί μπλοκ...αλλά αυτά δεν έχω ακούσει να συμβαίνουν.....ή πρέπει να είσαι εκπληκτικά άτυχος ή κάτι άλλο συμβαίνει και το γνωρίζει μόνο ο μηχανικός σου.... άκουσε την επίσημη εκδοχή του εξουσιοδοτημένου συνεργείου που θα ανοίξει το δεξί μπλοκ και να το ξανασχολιάσουμε.....αλλά βάλε και κανά 2 μισθούς στην άκρη, η ζημιά είναι μεγάλη και δυστυχώς ακριβή.... |
|
|||
|
|||
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ :
1)ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ 2)ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ |
|
|||
|
|||
πρώτη φορά το ακούω
|
|
|||
|
|||
Κι εγω πρωτη φορα το ακουω...ειχα το 07 μοντελο μεχρι και περισυ και το αγορασε φιλος που εχει τωρα 50.000 χιλιομετρα και δεν εχει βγαλει το παραμικρο (μιλαμε για σοβαρες ζημιες αξονες διαφορικα ηλεκτρικα κινητηρας) αλλα ημουν στρατιωτης στα service οπως και το φιλαρακι μου (καθε 5.000 λαδακια και ανα 10.000 κανονικο service)
|
|
|||
|
|||
Kανένα πρόβλημα στην δική μου φίλε μου, αλλά ούτε έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο...
Jefe |
|
|||
|
|||
Ποιό συνεργείο στο είπε αυτό????
υ.γ. γράφε με πεζά.Τα κεφαλαία σημαίνουν πως φωνάζεις... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
1200 GS-κοντός αναβάτης | Billy7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 22-09-2011 14:03 |
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200 | DIMITRISK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 05-04-2011 20:49 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ GS 1200... | dimkath | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 21-02-2011 19:05 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |