|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe!
Λόγω του ότι πλησιάζουν (αν δεν έχουν ήδη φθάσει) οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους από εμάς, σας προσκαλούμε στον τελευταίο καφέ της σαιζόν, στο NOTOS cafe, την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 20:30!
Η καφετέρια βρίσκεται επί της παραλιακής, Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 4, στη Βούλα. Ελάτε να ευχηθούμε το καλό καλοκαίρι και να αποχαιρετισθούμε απολαμβάνοντας έναν ωραίο καφέ ή ποτό πάνω στο κύμα!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe!
Μέσα .....
|
|||
|
|||
Μέσα κι εγώ!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μάλλον μέσα κι εγώ
|
|
|||
|
|||
Ετσι οπως το πατε με τις τεταρτες δεν θα γνωριστουμε ποτε απο κοντα ημαρτον ρε μαγκες που λεει και ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ αλλη μερα δεν παιζει
|
|
|||
|
|||
Όπως πάει μέσα και εγώ! Χωρίς να υπολογίζω τα unexpected !
|
|
|||
|
|||
Άν έχω έρθει... μέσα. Κλείνουμε και για θερινά τώρα? Ούτε η Βουλή να είμαστε!!!!
|
|
||||
|
||||
... έτσι κι αλλιώς, περιμένουμε τον Παναγιώτη με την κοπελιά του ... Όσο για την Φρόσω, θα έρθουμε κάποιος να την πάρει απ' το σπίτι .... Άλλωστε, εμείς για την Φρόσω κάθε Τετάρτη σε "παρακαλούμε" νάρθεις ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά, το ξέρω και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η Φρόσω πράγματι είναι ένα ξεχωριστό άτομο με πολλά ενδιαφέροντα. Αυτό μάλιστα που με έχει συγκινήσει, είναι το εξαιρετικά λεπτό γούστο της, που φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο, στην επιλογή ΣΥΖΥΓΟΥ!!!!!!! |
|
||||
|
||||
... λέγε με απλά ..... Νίκο .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 02:44 |
Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 22:15 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 21:27 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 24/6/09 στο Le Palmier στην Βούλα | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 50 | 30-06-2009 01:24 |