|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
xωρίς τίτλο.,.
τι γίνετε .,.,
και πως να γράψεις αυτά που θες να βγάλεις ., τι λόγια και λέξεις να βολέψεις για να βγη αυτο που νιιώθεις.,., αυτο το καλοκαίρι φύγαν πολλοί στην άσφαλτο., φύγαν πολλοί., χύθηκε πολύ αίμα .,άσκοπα πες άδικα ., έσβησε το καντήλι σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν.,. και ποιός το αξίζη θα μου πεις.,., εκτός τα γνωστά παιδιά που ακόμη θρινούμε στο φόρουμ., τα θύματα στο βομό τις ασφάλτου συνεχίζονται.,., είναι η παιδεία .,? ειναι οι γ@μάτοι δρόμοι που έχουμε ?., δεν ξέρω δεν ξέρω.,.,,, εδώ στην Χαλκιδική δεν ξέρουν τι θα πει φλας., μάλλον., πολλές φορές ευχαριστώ το μεγάλο πνεύμα για τους αγγέλους που στέλνει να με βοηθήσουν .,όταν εκἀνα ######## με το τιμὀνι.,. δεν θέλω να βγή ακόμη ένα ποστ με συλλυπητήρια ., πριν κανα μήνα έφυγε γνωστός με μηχανή απο μ@λακία.,., στο δρόμο Αι Νικόλας για Σἀρτη.,. πριν δυο μέρες έφυγε σε μια στροφή.,., με ένα r1 ., εδὠ απο τα Μουδανιά ... 23 χρονὠν παιδί. , χθες έφυγε 37 χρονών ο ξαδελφός μου., μετωπική με αυτοκίνητο., δεν με αρέσει να δίνω συμβουλές.,., αλλα εεεεεεεεε προσέχεται εκει έξω.,. εύχομαι οι άγγελοι να μας φυλάνε όλους σε ὀποιους δρόμους και αν βρησκόμαστε.,., είτε στους ουράνιους .,είτε στους γήινους |
|
|||
|
|||
Απάντηση: xωρίς τίτλο.,.
Απόσπασμα:
κι ας προσέχουμε διπλά όσοι κυκλοφορούμε εκεί έξω... |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς αυτά που γράφεις Χρήστο συμβαίνουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια . Χάθηκε και για μένα φέτος ένας πολύ καλός μου φίλος και αλλά παλικαράκια στο νησί . |
|
|||
|
|||
Κρίμα και άδικο να χάνονται με αυτόν τον τρόπο νέοι άνθρωποι........Καλό του ταξίδι,και συλληπητήρια στους οικείους του.....
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν 'έτσι είναι η ζωή' και δεν θέλω να το δεχτώ.
Εχασα κι'εγω ένα καλό παιδί και οικογενειακό μου φίλο πριν ένα μήνα στα 29 του απο δικυκλο. Είναι πολύ άδικο.... Συλληπητηρια στις οικογένειές τους. |
|
||||
|
||||
Xρήστο, αναφέρεσαι σε μια πλευρά της ζωής,
που όλοι την "ξέρουμε", αλλά κανένας δεν θέλει να την σκέφτεται ... Όλοι, σίγουρα θλιβόμαστε με τα κακά μαντάτα του "γείτονα", αλλά όταν χτυπήσουν την πόρτα μας, είναι πιο σκληρά κ πιο επώδυνα ... Ας ευχηθούμε, αυτά να είναι τα τελευταία που άκουσες/ακούσαμε και ας το βάλουμε βαθιά στο μυαλό μας, να είμαστε πιο σώφρονες κ πιο προσεκτικοί στην οδήγησή μας ... Γιατί έτσι ή αλλιώς, στην οδήγηση του "απέναντι", δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ... Καλά χιλιόμετρα σε όλους μας ... με ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!! .
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προσοχή εκεί έξω. Με μηχανή, με ποδήλατο, με πόδια... ΠΡΟΣΟΧΗ!! |
|