|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να βγάλω την τάπα στην akrapovic???
Μόλις την έχω βάλει και μου αρέσει πολύ αλλά νομίζω οτι βγαζοντας την τάπα θα ακούγεται τέλεια! Στα περισσότερα βιντεάκια στο youtube παρατήρησα πως την είχαν βγάλει και ακουγόταν υπέροχα! Αν το κάνω θα έχω επιπτωσεις στην επιδοσή της ή αποδίδει το ίδιο; Ας απαντήσουν πρώτα οι κατέχοντες Akrapovic τώρα αλλά και παλαιότερα και οι γνώστες του συγκεκριμένου τελικού!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να βγάλω την τάπα στην akrapovic???
φυσικα και να την βγάλεις δεν κανει τρελο θορυβο αλλα μελωδικο!!!
|
|
|||
|
|||
Εξωωωωωωωωωωωωωωω..
|
|
|||
|
|||
την τάπα τη δίνουνε γιατί τους υποχρεώνει η Ευρωπαικη Ενωση, δεν την δίνουν για να τη βάλεις πάνω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυριο πρωι πρωι κιόλας! |
|
|||
|
|||
Παραπάνω θόρυβο............Πιο δυνατό.......
|
|
|||
|
|||
...αντρίκιο.....
|
|
|||
|
|||
βγάλτην απλά μπορεί να σε κουράσει λίγο
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ ..............
|
|
|||
|
|||
Παιδια η παλιόταπα βγήκε απο εχτες και πραγματικα δεν λέω να την σβήσω για να την ακούω!!!! Οσο για τον αν κουράζει απλά θα έλεγα ότι είναι σαν μουσίκη στα αυτιά μου! Οχι τίποτα άλλο αλλα σαν πρώτάρης στις εξατμίσεις είχα ψιλοαπογοητευτεί απο τον ταπομένο ήχο! Ειναι super παιδιά τη συστήνω ανεπιφίλακτα σε όσους γουστάρουν το σπορ ήχο! Αποκτάει και κύρος όταν περναει απο δίπλα σου και την ακούς! Πέρα απο την αισθητη βελτίωση της ροπής φυσικά και την ζωηράδα που απέκτησε ο κινητήρας!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Αναγκαστικά στην τουαλέτα πριν την πτήση | georgekostas | Διάφορα | 5 | 03-10-2009 14:55 |
Να πωλήσει την κόρη του ήθελε ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του «Slumdog Millionaire» | wolferin | Διάφορα | 7 | 22-04-2009 01:14 |
Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 15:35 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |