|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Strobo Lights για την μπέμπα μου ?
Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να βρώ Strobo Lights για την μηχανή ή κάποιο τρόπο να φτιάξω εγώ ?
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Strobo Lights για την μπέμπα μου ?
Υπάρχουν έτοιμα .... κ σε Ελληνικά καταστήματα (δεν γράφω ονόματα λόγω διαφήμισης ), αλλά κ εξωτερικό ...
Στην Ελλάδα έχουν ~90 - 100 € το σετάκι (4-5 led) Να ξέρεις πάντως ότι είναι απαγορευμένα δια "ροπάλου" ... ακόμη και τα λευκά ....
|
|||
|
|||
Τι εννοείς strobo lights?
Που θέλεις να τα τοποθετήσεις? |
|
|||
|
|||
strobo lights είναι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που φοράνε τα περιπολικά, οι μοτό της αστυνομίας, τα ασθενοφόρα, η πυροσβεστική...γι'αυτό και απαγορευεται η χρήση τους....
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω που θα τα βρείς..αλλά δεν εξιγείς λίγο το σκεπτικό σου..
μιας και δημιούργησες αρκετές απορίες ως προς την χρησιμότητά τους.. |
|
|||
|
|||
υπάρχουν παντού, πχ στη Σπύρου Πάτση έχει πολλά μαγαζιά.....
το θέμα είναι ο Pkar, τί έχει βάλει στο μυαλό του.... |
|
|||
|
|||
παιζει μεχρι και κατασχεση οχηματος αν σε πιασουν ?
Κατι τετοιο ειχα ακουσει... για καλο και για κακο διασταυρωσε το καπου πιο επισημα... |
|
|||
|
|||
Αν είναι τόσο απαγορευτικό, πώς τα πουλάνε?
Και πώς τα έχουν οι συνοδευτικές των μεγαλόσχημων? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ώχου και εσύ με τις ερωτήσεις σου...... elementary Dr Watson... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενίσταμαι..... παρακαλω να ενημερωθω ειτε απο εδω ειτε με pm, Ti θα πει κανεις διαφημηση ρε Νικολα???? ολα αυτα που κατα καιρους σηκωνουν τα μελη (οπως και εγω κατα καιρους) διαφημηση δεν ειναι.....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.... αντε...περιμενω |
Tags |
στρομπο, light, strobe, strobo |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
την πηρα την νεα κυρια μου!!!! | thirio | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 13-02-2010 18:54 |
Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 12:59 |
Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |