|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μικρό φωτο-στόρυ από Ζάκυνθο....
....απλά ένα μικρό φωτο-ρεπορτάζ,μιας και είναι καμιά 20αρια+ φώτο από μια μικρή εξόρμηση που έκανα στη Ζάκυθνο (δις).
Ήταν εξάλλου και το 1ο μου ''ταξιδάκι'' με την καινούργια μπέμπα μου,οπότε έπρεπε να το μοιραστώ.... Την είδα πως συμπεριφέρεται σε εθνικό δρόμο,σε ####-δρομο (Αθηνών-Πατρών),σε επαρχειακό με στροφιλίκι και κακό οδόστρωμα,ήρθαμε πιο κοντά,αρχίζουμε και γνωριζόμαστε.... Με έχει αφήσει μέχρι στιγμής με σχηματισμένο χαμόγελο! Τα παληκάρια μας σε άλλο ποστ έβαλαν αρκετές φώτο,πανέμορφα τοπία και άψογα βιντεάκια.Σε καμία περίπτωση δεν βάζω αυτό το ποστ ως συνέχεια,απλά μόνο ως μια δική μου οπτική ματιά (όπως σωστά ανέφερε ο φίλος Λεοντόκαρδος). Μπορεί να μην επισκέφτηκα πολλά μέρη,μπορεί στο Ναυάγιο να μην πήρα μαζί τη ψηφιακή,αλλά απόλαυσα ξεκούραση σε 5άστερο hotel,φαγητό από άλλο πλανήτη,βουτίες πισινάτες αλλά και στον Μακρύ Γιαλό,ποτάκι ποιοτικό(!) στην Μπόχαλη και οδήγηση σε όμορφες-δύσκολες στροφές,με πράσινο φόντο που σε έκανε να χαζεύεις και να παίρνεις καθαρές-βαθιές ανάσες.... Η πρώτη ήταν για ένα μόνο Σ/κο αλλά τελικά οι ομορφιές και το οτί πέρασα πολύ καλά,με έκαναν και επέστρεψα την Τετάρτη όπου και έμεινα μέχρι Κυριακή. Ο κολλητός μου(που πρέπει να ευχαριστήσω) δουλεύει στο ξενοδοχείο Mabely,ο πατέρας του είναι εκεί αρχι-σεφ,αρκετές φώτο είναι από εκεί οπότε για πάμε... Φτάνοντας γρήγορα-γρήγορα Κυλλήνη,βουρ μέσα στο καραβάκι για το 1 ώρας διάρκειας ταξιδάκι.... Έφτασα στο ξενοδοχείο και για να πω και την αλήθεια,το σ/κ που ήμουν εκεί μπόρεσα και ανέπτυξα λίγο τις ελληνο-ουαλικές σχέσεις (μιας και ελεύθερο παληκάρι!) Οπότε ήταν ακόμα ένας καλός λόγος για επιστροφή στη Ζάκυνθο.... Στιγμές χαλάρωσης απλά,με συννεφιά όπως βλέπετε αλλά η συνέχεια είναι ηλιόλουστη.... Παίρνετε και μια ιδέα από hotel.... Σπύρος-Νίκος Ο σκυλούτσος της ιδιοκτήτριας Καλλιτεχνικές ανησυχίες...... Ομορφιές με ηλιοβασίλεμα.... Πάμε από παραλία...Μακρύς Γιαλός,με πράσινα νερά και σπηλιές.Πανέμορφα! Και η μπέμπα μαζί ε?!!!! Λαγανάς... Χωρίς παραπάνω σχόλια,όλοι μας ξέρουμε τα τι και τα πως Γυρισμός,Κυριακή απόγευμα και στα τελευταία διόδια.... Ψυχολογία μέτρια,τελειώσανε 4 όμορφες-γεμάτες ημέρες..... Ωπ κάπου το ξέρω αυτό το 800αρι! PANOS V,κατα-ταλαιπωρημένος από ταξίδι με τους Alouroi Adventure Team σε 11 χώρες...Περιμένουμε φίλε το ταξιδιωτικό.... Για να κλείσω,να πω στον φίλο Δημήτρη ADVENTURE ότι την επόμενη φορά ελπίζω να τα πούμε και από κοντά καφέ κτλ αρκεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις σου να το επιτρέπουν. Μια φώτο ούτε εντυπωσιακή ούτε τίποτα...Απλά είς το επανιδείν ΣΠΥΡΟΣ. Last edited by spirossam; 15-06-2011 at 14:13. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρό φωτο-στόρυ από Ζάκυνθο....
Μπραβο Σπυρο πολυ ομορφες φωτο,αντε για την επομενη εξορμηση σου...
Παντα τετοια! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Σπύρο για τις όμορφες φώτο από το νησί . Δυστυχώς οι υποχρεώσεις σου δεν σου άφησαν χρόνο για να συναντηθούμε . Στην επόμενη λοιπόν . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραίος..
μπράβο φίλε! |
|
|||
|
|||
:sm5: Σπυρετο...
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απ' ότι φαίνεται, πέρασες super ...
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ετοιμες και οι φωτο | Mariosg | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 28-07-2012 09:26 |
Η διασημότερη φωτο του 2ου ΠΠ | Carduelis | Ελλάδα | 8 | 25-11-2010 20:10 |
Ζάκυνθο έρχομαι | Albatros | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 28-06-2010 14:03 |
Σχετικα με φωτο??? | lostre7 | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 28-02-2010 15:45 |
Πρωτες φωτο απο το νεο μωρο | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 23 | 24-12-2009 05:46 |