|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
XENON TOURATECH ΦΩΤΑ ΓΙΑ GS
Xenon φωτα για GS 1100/1150/1200 με λαμάκι,τα ballast καί όλη την καλωδίωση για τοποθετηση κάτω από το φτερό εύκολα και γρήγορα.Δυνατότητα προσθήκης στη βάση και του αντιστοιχου αλογόνου.Μπορω να σας συστησω και που να τα τοποθετήσετε
http://www.touratech.com/shops/001/p...roducts_id=803 Τιμή 220€ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: XENON TOURATECH ΦΩΤΑ ΓΙΑ GS
φιλε μου δεν μπορώ να σου στείλω pm
|
|
|||
|
|||
Καλοπουλητα Βασιλη!
|
|
|||
|
|||
τι ενοείς τοποθέτηση του αντιστοιχου αλογόνου;;;;;
|
|
|||
|
|||
To xenon είναι πολύ ισχυρό,πιο πολυ από αυτα που βάζουν άλλοι στό κεντρικο φαναρι,αυτο το διαπιστωσα εγω προσωπικα,και η touratech προτείνει την τοποθετηση του δεξια του ρυγχους της μηχανης για να μην ενοχλει τους αντιθετα διερχομενους και αριστερα αλογονου,φως με πιο πλατια δεσμη,συνδιασμένα κανουν το δρομο μερα,πολυ χρησιμο σε σκοτεινους επαρχιακους δρόμους.
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη για το off topic
Αρχή του Off topic Η μπαταρία ενός απλού GS 1200 αντέχει το φορτίο ? Δηλαδή, με τα προβολάκια αναμένα τελικά φορτώνει η μπαταρία σωστά ? Τέλος του off topic |
|
|||
|
|||
Βασίλη με ενδιαφέρουν και εμένα αν δεν έχει προλάβει άλλος...Το συζητάμε....
|
|
|||
|
|||
Με το καλό Βασίλη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η κατανάλωση του xenon είναι κατα πολυ μικρότερη του κεντρικού φαναριου της μηχανής.Θυμάμαι οταν η μπαταρια στο 1100 ηταν στα τελευταία της ,δεν εμπαινε σε λειτουργια ούτε το ABS,επρεπε να κανω 200μ και μετά τήν σβύσω και να την ξαναβάλω εμπρός ,οταν εβαζα το xenon δεν είχα ποτε πρόβλημα με τη μπαταρια εκεινη την περιοδο,οταν έβαζα το αλογόνου είχα τό ίδιο πρόβλημα,και είμουν Σικελία τότε... Τελος παντων το λεει και η Touratech περι κατανάλωσης,γι αυτο έβαλα τό link |
|
|||
|
|||
Γιατρε στο 1200αρι μου εχω και τις δυο σκαλες σε Ξενον και και το αριστερο προβολι σε ξενον και το δεξι σε αλογονυ/ομιχλης και ειναι σουπερ η κατασταση, στο Dakar τα ειχα ετσι επι 7 ετη χωρις σημαδι προβληματος στην μπαταρια και τωρα τους 10 μηνες που εχω το 1200 επισης απροβλιματιστα, βουτατα και καλοφωρετα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOURATECH ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ | GSakias | Ζήτηση | 10 | 10-07-2009 15:25 |
Νεες Touratech Zega Pro! | killer | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 28-06-2009 22:35 |
Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 16:11 |
ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΛΗΣΑΝΕ.... | zitsos | Περιβάλλον | 3 | 25-04-2009 14:10 |
ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ | KostasGS | Αυτοκίνητο | 4 | 20-12-2008 14:08 |