|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Το Varadero απεκτησε επιτελους τον αντικαταστατη του απο το ετος 2012!
Ο αντικαταστατης του Varadero τελικα παρουσιαστηκε στο Μιλανο πριν απο λιγο!! Δεν εχει γινει τιποτε γνωστο για τα τεχνικα του χαρακτηριστικα πλην του οτι ειναι V4 και 1200 κυβικα! Εχει δε κινηση με αξονα!! Τωρα πια δεν θα το λενε ΟΝ/ΟΦΦ αλλα... CROSS TOURER!! Οι φωτογραφιες ειναι πραγματικες και υπαρχουν επισης κι εδω Novedades Honda 2011 | Honda Motos Web Oficial |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Αντιγραφή του GS.............Ωραίο είναι πάντως......
|
|
|||
|
|||
Πιστεύω οτι μηχανολογικά θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον από ότι εμφανισιακά.
Τόσα χρόνια βλέπουν μπροστά τους το GS που τελικά το (κακο)αντιγράφουν όλοι. Τίποτε που να σου κρατήσει τη ματιά και το ενδιαφέρον οπτικά για μένα. |
|
|||
|
|||
Ναι, ολα αντιγραφες του GS ειναι! Να μου ελεγες οτι φερνει σε.....dorsoduro πιο κοντα θα εισουν!
|
|
|||
|
|||
Επιτέλους, ήμουν πολύ περίεργος πως θα ήταν...
Σα να βλέπω όμως, ένα στραβοχυμένο GS Adventure... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εμένα μου μοιάζει σαν κακέκτυπο της μοτό του MARK...... του οποίου δείχνει πολύ πιο όμορφη βεβαίως βεβαίως
|
|
|||
|
|||
Πως τα πανε , πως τα φερνουν, γυρω απο την φιλοσοφια -σχεδιασμο-εξοπλισμο του Adve ειναι......δεν πειραζει ομως γιατι οτι και να κανουν, ουτε BMW γινετε, ουτε Adve...
|
|
|||
|
|||
ας μην βιαζομαστε να το κρινουμε.....
θα ηθελα να δω τεχνικα χαρακτηριστικα και συγκριτικα τεστ.... αν και το 2012...το GS,θα ειναι διαφορετικο... |
|
|||
|
|||
Ωχ πως ειναι ετσι.... τελικα το κανανε πιο ασχημο και απο το tenere... Απορω βρε παιδια που βλεπετε τις ομοιοτητες περα απο τις ζαντες!!! Αυτο ειναι εκτρωμα!!!
Last edited by jmar; 02-11-2010 at 16:54. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |