|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
καλησπέρα φιλοι μου
μολις εμαθα απο τον Λεοντόκαρδο για το νεο φορουμ και είπα να περάσω και να μεινω!!! Είμαι 'ομως ένας ''παρεισακτος'', μιας κι εχω ένα Βαραντερο ΜΚ3 αγορασμένο το 2007, όμως θα προσπαθησω μέσα απο τις τεχνικές και τις όποιες άλλες γνωσεις μου να προσθέσω ένα πολυ μικρο λιθαράκι στα δρωμενα του φορουμ!!! Καλα και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους, θα τα λέμε ελπίζω συχνά!!! Υ.Γ. και μην ξεχνάτε ''η ελευθερία του λόγου είναι πρωτερημα των μεγάλων ανδρων λεγόντων και ακούντων!!!'' |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Καλώς τον φίλο μας με το κουκλοθηρίο του!!!
Όλοι οι καλοί χωράνε εδώ!!! |
|
|||
|
|||
Καλος τον!
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Γιώργο και καλή διαμονή!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Μαστρο Γιώργη!
|
|
|||
|
|||
GeorgeP στο forum μας !!! Όλοι οι καλοί χωράμε επαέ που λέει και ένας φίλος μου απο την Κρήτη. Ασε δε που έχουμε και τρια κοινά ... Και μενα Γιώργο με λένε , Varadero έχω και 'γω και απ'οτι υποψιάζομαι πρέπει να είμαστε και γείτονες! |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Γιώργο στην παρέα μας με την κούκλα σου.
Μόνον παρείσακτος δεν είσαι κυρίως λόγω του χαρακτήρα σου αλλά και γιατί και άλλοι κολλητοί οδηγούν Vara. Καλά χιλιόμετρα να έχουμε φίλε μου και πολλές και καλές ενδοφορουμικές συζητήσεις. Και πάλι καλωσόρισες! Υ.Γ. Πολύ πρώτο το υστερόγραφό σου. |
|
||||
|
||||
Φίλε Γιώργο,
σε καλωσορίζω στο GS forum και σου εύχομαι καλή διαμονή κ πολλά όρθια χιλιόμετρα με την "μηχανάρα" σου .....
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Οι γνώσεις σου είναι κ πολύτιμες κ ευπρόσδεκτες !!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε Γιώργο στην παρέα μας!!
Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου πολλά πολλά και όμορφα χιλιόμετρα με την κούκλα σου!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤO UP KAI TO DOWN THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ. | p.l. | Διάφορα | 20 | 23-01-2009 23:30 |
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ | p.l. | Καλώς ήλθατε | 17 | 16-01-2009 22:15 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | SenseiG | Καλώς ήλθατε | 18 | 13-01-2009 17:42 |