|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10
Λεω να παω αυριο η μεθαυριο προς το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος για να μη παθουμε και τιποτα απο την ζεστη καμια χωματινη βολτα κατα τις 18:00 δηλαδη να βρεθουμε απο εκει που θα ξεκινησουμε θελει να ερθει κανεις αλλος μαζι να παμε παρεα??
Απόσπασμα:
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 20-06-2010 at 14:07. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: κανεις για χωματινη βολτα???
Λευτέρη, έχεις κάποιο σημείο αναχώρησης στο μυαλό σου ;;;
Ή κάποια συγκεκριμένη διαδρομή ;;;;
|
|||
|
|||
Ελεγα προς καμια παρνηθα,πεντελη αλλα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις για αυτο ανοιξα και το συγκεκρυμενο θεμα.....
|
|
|||
|
|||
Θα σε πηγαινα μια κοντριτσα....
αλλα θα δουλευω |
|
|||
|
|||
Λευτερη ειμαι μεσα για Κυριακη
Προτεινω την Κυριακη στις 18.00 ραντεβου στην γεφυρα της βαρυμπομπης για να παμε Παρνηθα. Ξερω διαδρομες στην Παρνηθα για αυτο την προτεινω. Αλλα ειμαι ομως μεσα και σε οποιαδηποτε προταση, Πεντελη, Υμητο κ.λ.π. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οκ μεσα....παμε παρνηθα κυριακη ραντεβου στις 18:00 στην γεφυρα....υποψιν δεν εχο φουλ φουλ χωματινο ακομα....εχω metzeller enduro 3 ειναι χωματινο αλλα οχι με τρελο τακουνι |
|
||||
|
||||
...διορθώνεται λοιπόν ο τίτλος ...
Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10
Παιδια ... αμα ειναι ετοιμη κανονισμένη... η βόλτα αυτη .. βαλτε και εμενα μεσα...!!!
Εχω χωματινα λαστυχα και καλη διαθεση ....!! Αλλα απλώς μια ενημερωση εαν τελικα γινει η βολτα αυτη ... Ευχαριστώ.. |
|
|||
|
|||
καλά να περάσετε ..κ τον νου σας!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ραντεβου αυριο στις 18.00 στην γεφυρα της βαρυμπομπης. Αν αποφασισεις να ερθεις στειλε με pm το κινητο σου για να ανταλαξουμε κινητα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Εκδρομούλα στην Πάρνηθα (Μπάφι) | frits | Διάφορα | 7 | 25-01-2010 09:50 |
Κυριακή βόλτα στις Αλυκές - Ανάβυσσο | evanb | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 25-05-2009 15:55 |
Κυριακάτικη βόλτα στην Χαλκιδική. | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 18-05-2009 12:16 |
Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 05-03-2009 03:39 |