|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
χαριζεται 3θέσιος καναπες
Παιδια αποφάσισαν οι γονεις μου να αλλάξουν σαλόνι και χαρίζεται 3θέσιος καναπές σε πάρα πολύ καλη κατάσταση (έχει τα χιλιομετράκια του) και δύο καρέκλες.Τα πράγματα βρίσκονται Αθήνα , θα χαρώ να χαρίσω τα πράγματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Το μόνο που θα πρεπει να κάνει αυτος που τα θέλει είναι να τα μεταφέρει γιατι εγώ δεν έχω τροπο . Βασικο, ο καναπές είναι πράσινος.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: χαριζεται 3θέσιος καναπες
Φίλε μπορείς να βάλεις και καμία φωτο ;;τα χωματινα λάστιχα μπορείς να τα δώσεις ξεχωριστά ;;
|
|
|||
|
|||
δε πιστευω να χεις κανει τιποτα πανω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατί βρε!!!!!!!!! εσυ τα κάρβουνα και τα παιδάκια τα έδεινες ξεχωριστά ή μαζί με την ΣΧΑΡΑ!!!!!Εγώ φταίω που θέλω να σας δώσω και πρήκα(Ντινόπουλε!!!!!!!!!!!) Στον καναπέ αυτό έχουν γίνει αισχοι!!!!!!! Να φανταατεις όταν γυρνάω απο βουνό ξαπλώνω πάνω του για να αλλάξει χρώμα(που να αγοράζεις υφάσματα τώρα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
dont worry kardia mou exo balei kagela!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο καλή κίνηση
|
|
|||
|
|||
ριχτάρι έχει;;;
πρόλαβα και την επίπλωσα τη γκαρσονιέρα... |
|
|||
|
|||
Από Κώστα Τenere με ΚΤΜ, καναπέ και μάλιστα πράσινο, δεν παίρνω και τζάμπα να μου τον έδινε Κώστα ευχαριστούμε για την προσφορά σου
|
|
|||
|
|||
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax τον βάφω περτικαλι με σπρει και είσαι έτοιμος!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χαριζεται μπουφαν dainese No 52 | wet & dirty | Χαρίζεται | 26 | 23-12-2010 01:57 |
χαριζεται | kostasmats | Χαρίζεται | 7 | 26-10-2010 23:46 |