|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ GS1200
Αναφέρομαι στις ζάντες με ακτίνες του gs1200 γιατί ποιοτικός είναι απαράδεκτες καθως και η αντιμετώπιση απο την εταιρία το ίδιο!
Σχετικα με φίλο μου αγοράσαμε την ίδια μέρα 2 gs με ακτίνα στο δικό του η πίσω ζάντα ήταν θεόστραβη απο την παραλλαβή της και μετά απο λίγο καιρό και η δικιά μου το ίδιο. Σε ερώτηση μας προς την αντιπροσωπεία μας απάντησαν ότι αυτό συμβαινει στην σειρά 1200 γιατι ο προμηθευτής έχει αλλάξει σε σχέση με τα 1150 και ότι και άλλη να παραγγέλναμε σε μεγάλο ποσοστό θα ήταν πάλι στραβιά. Από τότε το μόνο που κανώ όταν βλέπω gs στο δρόμο είναι να παρατηρώ τις ζάντες του.Πράγματι από R80 μέχρι R1150 όλα οκ περιέργος και τα ADV οκ, ενώ το δικό μας άστα να πάνε. Ξεφτίλα για τέτοιο μηχανάκι..! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ GS1200
Περίεργα μας τα λές παιχταρά μου...μάλλον περίεργα στα είπε ο αντιπρόσωπος.....δηλαδή σου απάντησε ότι σου πούλησε στραβές ζάντες???
|
|
|||
|
|||
Φίλε όλες οι ζάντες (ακτινωτές) έχουν ένα παίξιμο όχι όμως σε σημείο να πηγαίνεις από πίσω και να βλέπεις ότι η ζάντα χορεύει.Είχε το ίδιο πρόβλημα μ'εσένα φίλος και απαίτησε καινούρια ζάντα εννοείτε του έδωσαν καινούρια.Καλό θα είναι να το απαιτήσεις και εσύ γιατί αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα μετά δεν στην αλλάζουν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στο 1150 έχει ένα παίξιμο... και σε όσες μοτο έχουν ακτίνες. |
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι ότι σε κανένα άλλο μηχανάκι με ακτίνα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και το έχω με το gs. Οδηγώντας περίεργος δεν αντιλαμβάνομαι κάτι αλλά οπτικά είναι (αστά να πανε) Πραγμα που δεν το περιμένεις από ενα μηχανάκι της κλάσης αυτής, το πληρώνεις γι αυτό που είναι και το θέλεις αψογο!
|
|
|||
|
|||
Γιώργο αφου σου λένε τα παιδιά οτι κάπως έτσι είναι το άψογο έτσι θάναι..Βέβαια η αντιπροσωπεία λέει βλακείες και να ζητήσεις αντικατάσταση άμεσα άν θέλει το "πολύ άψογο"...Πρέπει να έχουμε και αισθητική ικανοποίηση ιδιαίτερα σε ακριβά μηχανήματα!
|
|
|||
|
|||
δεν μπορω να χωνεψω την δικαιολογια που σου πασαραν,ελεος.νομιζω οτι πρεπει πλεον να βγαζουμε νυχια και να τριζουμε δοντια για να κανουμε δουλεια.
|
|
|||
|
|||
αυτο ξαναπες το!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΛΑΣΤΙΚΑ GS1200 | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 17-08-2010 21:51 |
ΖΑΝΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1150 | siraxanz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 30-03-2010 08:31 |
gs1200 | Corsair | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 21-10-2009 15:21 |
gs1200/07 | friend2 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 17-06-2009 15:42 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ GS1200 08 | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 19-03-2009 01:57 |