|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δεν παίρνει μπρος η Adv
Καλησπέρα πριν λίγο το 1200adv δεν έπαιρνε μπροστά και μου γράψε ews. Ξέρει κανείς κάτι ;τελικά μετα απο 5λεπτα πηρε
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν παίρνει μπρος η Adv
μπορει να ειναι οτιδηποτε.....ΓIATPO και αμεσα!!φιλε μου,να στην...πριζωσει....
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου μην ανησυχεις απλα δεν αναγνωρισε προς στιγμην το κλειδι γι αυτο και σου αναψε το EWS. Τα παλαιοτερα μοντελα ειχαν ενα θεμα με το antena ring αυτο το εξαρτημα που ειναι μπροστα απο την κλειδαρια και το οποιο ''διαβαζει'' το κλειδι...αν στο ξανακανει ισως να θελει αλλαγη..αν εισαι στην εγγυηση καλυτερα να πας να το δουνε και να στο αλλαξουν γιατι καπου ξαφνικα μπορει να στο κανει παλι και να μην μπορεσεις να βαλεις μπροστα την μηχανη οποτε καταλαβαινεις ποσο ασχημο ειναι αυτο εαν εισαι σε καποιο ταξιδι...σε αφηνει τελειως...
|
|
|||
|
|||
αμεσως εσυ την καταστροφη φερνεις!! Ρε μην τρομοκρατεις τον κοσμο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχω την εντυπωση οτι το μνμ που μας ειπε ο φιλος ΔEN ειναι μονο antenna ring/Imobilizer...AΛΛA Mπορει να ειναι και αλλα.... spam on....και εσυ απο adve τι ξερεις...;την ειχες και την πουλησες... χαιρετισμους στα πατρια εδαφηηηηηη! |
|
|||
|
|||
το εχει γραψει προσφατα ο συμφορουμιτης που ειναι μηχανικος σε εξουσιοδοτημενο οτι ειναι immobilizer..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
spam on αντε ποτε θα σε δουμε κατω?? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σωστα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
δεν παιρνει μπρος | VITO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 21-04-2011 23:57 |
Δεν παινρνει μπρος -- Εμεινα απο μπαταρια. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 28-01-2011 15:46 |
Πόση βενζίνη παίρνει το ADV '08 ;;;; | vaggel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 15-12-2010 18:25 |
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει ο εθισμός στο Ιντερνετ | georgekostas | Επικαιρότητα | 3 | 21-10-2009 14:38 |
Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ?????? | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-09-2009 19:55 |