|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
F 800 GS ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Δεν είναι δυνατόν αυτό που έπαθα ΠΑΛΙ!!! Την δευτέρα και ενώ βρισκόμουνα στην καβάλα και πάλι, και ενώ είμουνα πλαγιασμένος σε μια στροφή, ακούω ένα ανατριχιαστικό ΚΡΑΤΣ και η μηχανή αρχισε να μου κουνάει επικίνδυνα!!! Σταματώντας άμεσα στην άκρη του δρόμου, χωρίς την βοήθεια μηχανικού, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν το ρουλεμάν του πίσω τροχού! Η συνέχεια τις ιστορίας μου ήταν πολύ γνωστή!!! Γκρίνια απο την κοπέλα μου γιατί δεν δίνω το ####μήχανο που μας έχει αφήσει 3φορές, τηλέφωνο στο mobile care, και αγορά εισητηρίων κτελ για θεσσαλονίκη όλα με την σειρά που τα έγραψα για να είστε ενημερωμένοι όσοι έρθετε σε αυτή την κατάσταση!!! Το καλό στην όλη υπόθεση ήταν ότι η μηχανή μας άφησε μπροστά σε παραλία οπότε όση ώρα περίμενα την οδική βοήθεια εγώ έκανα τις βουτιές μου! Σήμερα παρέλαβα την μοτοσυκλέτα μου από τον Τρικαλιώτη (εξουσιοδοτημένο συνεργείο θεσσαλονίκης) και πλήρωσα για ρουλεμάν αποστάτες και συνεμπλόκ 227ευρώ!!! ΚΑΛΟ; Τελικώς απολογισμός μέσα σε 1,5μήνες είναι:3φορές να με αφήσει στον δρόμο, αφάνταστη ταλαιπωρία, αφάνταστη γκρίνια, και κόστος 1500ευρώ!!!!!! Δυστυχώς το κακό τρίτοσε οπότε η μηχανή που αγάπησα θα πάει πρός πώληση!!! Δεν θέλω να δώ σχόλια ότι είμαι γρουσούζης γιατί στο παρελθόν είχα ένα V-STROM 1000 και στα 6 χρόνια συμβίωσης μαζί του δεν με άφησε ούτε 1 φορά! Και το χειρότερο απο όλα είναι ότι μετά το GS δεν ξέρω τι μηχανή να πάρω. Μη μου πει κάποιος για το 1200 γιατί δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην BMW! ΑΥΤΑ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: F 800 GS ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Πουλησε την να ησυχασεις
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πόσα χλμ έχει η μηχανή σου; Την είχες αγοράσει καινούρια; Τί μοντέλο είναι; Είχε λυθεί ποτέ ο πίσω τροχός από οποιονδήποτε (εσένα ή μηχανικό); Την είχες ζορίσει ποτέ σε χώμα;
Και τέλος, γιατί έδωσες το Vstrom? Έχω κι εγώ κάποιοες ανησυχίες με το δικό μου για αυτό σε πρήζω με ερωτήσεις!!! Εύχομαι να τελειώσουν τα προβλήματά σου με οποιονδήποτε τρόπο (πώληση ή όχι). |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν φίλε βασίλη άκου:
1ον. Η μηχανή έχει 30000χλμ. 2ον. Την αγόρασα μεταχειρισμένη. 3ον. Είναι μοντέλο 2009. 4ον. Ο τροχός λύθηκε όταν άλλαξα τα ελαστικά το πάσχα. 5ον. Η μηχανή δεν είχε ποτέ σκληρή χρήση στο χώμα. 6ον. Το V-STROM το έδωσα γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό! Και φυσικά το έχω σκυλομετανιώση!!! |
|
|||
|
|||
Επίσης θέλω να επισημάνω ότι και τα service γίνονται όλα στην ώρα τους! Και μάλιστα πιο νωρίς απο τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα!
|
|
|||
|
|||
Και ΠΑΝΤΑ στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Τρικαλιώτη!
|
|
|||
|
|||
πραγματικά κρίμα, πρέπει να σου χρέωσε αρκετά εργατικά
|
|
|