|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Γιατι δεν φτιαχνουμε ενα club για τους παθοντες?Να οργανωνουμε και εκδρομες στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια,να κοβουμε πιτα στην Bmw Μοναχου με σημαιες ''εξω η showa απ'την Bmw'',να φτιαξουμε μπλουζακια ''ζητω η white power''...
Στο club λοιπον κι εγω των σκασμενων αναρτησεων,μιας και το λαδακι εκανε την εμφανιση του.Πιστευω οτι θα ειμαι και προεδρος,αφου εσκασε σε 10 μηνες και 10000km,χωρις καταπονησεις και μαλιστα τους τελευταιους 6 μηνες ουτε καν δικαβαλα.... Απο δευτερα λοιπον στο συνεργειο και εννοειται οτι θα μπει wp,χωρις πολλες κουβεντες.Παντως ευχαριστημενος ειμαι που εγινε τωρα,για να τεσταρω και την wp,που δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα,αλλα για τον φοβο των ιουδαιων.... |
|
|||
|
|||
Άκη μάλλον εγω παω για πρόεδρος αφου μεσα σε 11 μήνες και με διαφορά 10500km περιπου μου έσκασε δύο φορές !!!!! Ελα για να ξεκινήσει καμια διαδήλωση...
Send from my Xperia arc using Tapatalk Last edited by mario; 13-01-2012 at 20:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
καμια συγγενεια με τον....Μητσοτακη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου ειπα καντο ανταλαγη με το καινουριο VARA δεν με ακους... Μακαρι Ακη να ειναι το τελευταιο.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ντεν εχει ερθει ακομα καρντια μου....... |
|
|||
|
|||
ωρε και να το δει ο Ναπολεων.....δεν μας σωζει τιποτα ....
|
|
|||
|
|||
wp για να δουμε και o skyhight για wp πηγε και το βαφτισανε showa μετα!!!
|
|
|||
|
|||
γουστάρω τρελλό πάρτι .,
στο εργοστάσιο τις SHOWA θα το κάψουμε,.,.,,,. εεεεεε ρεεεεε γλέεεεντιααααααα,.,., |
|
|||
|
|||
[SIZE="3"]να μην σας παρη χαπαρη ο napo να σας πη παρτε απο ενα γιαπονεζηκο που ειναι κε αξοιπηστο !!
|
|
|||
|
|||
Βρε, μπας και το δώσες καμιά βόλτα στον Commander....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |