|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επισκευή βαλίτσας
Κάποιοι φίλοι μου ζήτησαν περησότερες πληροφορίες για αυτό και έτσι σας παραθέτω την όλη ιστορία ...
Όπως θα θυμόσαστε !! μετά το ταξίδι που έκανα στην Ήπειρο, μου έσπασε η βάση από την πλαϊνή βαλίτσα. Ρωτώντας πόσο κάνει το μέσα κομμάτι στη BMW μου "έπεσαν" τα αυτιά. Έτσι γνωρίζοντας πως το υλικό της είναι από σκληρό πλαστικό και πως είναι ίδιο η περίπου ίδιο με αυτό που φτιάχνονται οι προφυλακτήρες των αυτοκινήτων Έψαξα ποιος μπορεί να κάνει την επισκευή της βαλίτσας και κατέληξα στη κάτω Κηφισιά στην εταιρία L-lavdas εκεί βρήκα τον Κύριο Λάμπρο ο οποίος ασχολήθηκε αρκετή ώρα με τη βαλίτσα μου και με την άλλη βέβαια γιατί βλέποντας το πρόβλημα ενισχύσαμε της βάσης των βαλιτσών με θερμοπλαστικό υλικό από πάνω και έτσι η ζημιά από αρκετά λεφτά επισκευάστηκε με 50€ Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το τελείομα και την εφαρμογή των βάσεων στο RT Η διεύθυνση του είναι στη Κάτω Κηφισιά Σενέκα ..(κάτι) και η ηλεκτρονική του διεύθυνσή είναι http://www.l-lavdas.gr/ Ελπίζω να σας βοήθησα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επισκευή βαλίτσας
πολυ καλο φιλαρακι εναλακτικες λυσεις για να μην μας πιανουν τον κ@@ο οι πονηροι ...........αποθηκευτηκε παντος .......
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε Σωτήρη ....
"Αχρείαστος νάναι" ο μάστορας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ......
|
|||
|
|||
σιγουρα Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ εχει HARLEY,απο το μουστακι το καταλαβα
|
|
|||
|
|||