|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ-ΥΙΟΘΕΣΙΑ !
Παλικάρια, Το παρακάτω σκυλάκι, βρέθηκε εγκατελειμένο στην περιοχή των Λιοσίων ! Το φιλοξενεί μια κοπέλα στην περιοχή αυτή, αλλά δεν δίνετε να το κρατήσει άλλο ! Οποιος μπορεί, και θέλει, ας μου στείλει ένα pm, να τον ενημερώσω ... Το σκυλί ΔΕΝ είναι άρρωστο, απλώς είναι ύστατα υποσιτισμένο ! (κάτι σαν τα παιδάκια της Αφρικής) Οποιος μπορεί να το υιοθετήσει ή να του δώσει λίγη φιλοξενία .... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ-ΥΙΟΘΕΣΙΑ !
Αργυρη το πιθανότερο το σκύλο να το παρατησαν και να έπαθε κατάθλιψη και για αυτο έφτασε σε αυτήν την κατάσταση........Πιθανολογω ότι μάλλον δεν έχει γυρισμο.......Να βγω βέβαια 100% λάθος.......Καλη δύναμη......
|
|
|||
|
|||
Κατάθλιψη με επιασε και μένα...τι εικόνα είναι αυτή βρε παιδιά!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ευτυχώς για το σκυλάκι έχει αναλάβει ήδη την φροντίδα του μία οργάνωση που ακούει στο όνομα save a greek stray..Δεν ξέρω να παραθέτω Link αλλά ξέρω να εκφράσω τα χειρότερα για όποιους φέρονται άσχημα στους τετράποδους φίλους μας και όχι μόνο..Ας ευχηθούμε το καλύτερο δυνατό και ενα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα που είχε την ευαισθησία να το φροντίσει και τον Αργύρη που το μοιράστηκε μαζί μας..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και εμένα, τι κρίμα είναι και αυτό....
|
|
|||
|
|||
πρωτη φορα βλεπω ενα ζωο σε τοσο ασχημη κατασταση...κριμα.μακαρι να αναρρωσει πληρως κ να βρει μια στεγη
|
|
|||
|
|||
πραγματικό σοκ!! τι έγινε ρε γμτ είναι δυνατόν να υπάρχει τετοια αλητεία.. έλεος!! μακάρι να πάνε όλα καλά για τον σκυλάκο.. |
|
|||
|
|||
Ακόμα ένα αποτέλεσμα από.....Προσωπικά έχω 9 αδέσποτα, τώρα πια με τα εμβόλια τους και με όση προσοχή μπορώ να τους δώσω..Αυτοί οι άνθρωποι και τα παιδιά τους θα πέταγαν αν δεν είχαν κυρώσεις... Φανταστείτε τι τέρατα είναι..Μέσα από την ψυχή μου τους εύχομαι ότι χειρότερο..
|
|
|||
|
|||
Τα κλασικα πραγματα περνουν ενα κατοικιδιο το βαριουντε και το παρατανε στο ελεος του θεου...
|
|
|