|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τα καλά να λέγονται...
Οταν πήγαμε με GeorgeP & frits στον Πάρνωνα, εγώ είχα πάει απο την προηγούμενη και έμεινα στον Ξενώνα "Λιθόκτιστα" που ξεσήκωσα απο μια παλιά συνάντηση που είχε κάνει το φόρουμ στον Κοσμά.
Φευγοντας ξέχασα τον φορτιστή της κάμερας. Πριν φτάσω στην Αθήνα η ιδιοκτήτρια, κα Τραϊφόρου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ανάλογα, και σε μερικές μέρες τον είχα στα χέρια μου, αρνούμενη να μου τον στείλει με δική μου χρέωση. Νομίζω αξίζουν συγχαριτήρια. Εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να προτείνω στην διαχείριση του φορουμ να σκεφτεί ότι ίσως κάπου πρέπει να δημιουργηθεί ένα υποφόρουμ με τίτλο "Καταλύμματα", ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να παίρνει πληροφορίες απο μέλη του φόρουμ που έχουν διαμείνει και έχουν ποστάρει απόψεις. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τα καλά να λέγονται...
Να το μελετήσουμε .....
|
|||
|
|||
πολυ καλη ιδεα!!
|
|
|||
|
|||
Εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να προτείνω στην διαχείριση του φορουμ να σκεφτεί ότι ίσως κάπου πρέπει να δημιουργηθεί ένα υποφόρουμ με τίτλο "Καταλύμματα", ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να παίρνει πληροφορίες απο μέλη του φόρουμ που έχουν διαμείνει και έχουν ποστάρει απόψεις.[/QUOTE]
Θά ήταν πολύ χρηστικό ! |
|
|||
|
|||
Σωστά ενα μικρό tripadvisor , ναι ωραία ιδέα, αλλά να γράφουμε τεκμηριωμένα
|
|
|||
|
|||
Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο,
μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέχει στην αντίστοιχη εκδρομή και να αντλεί χρήσιμες πληροφορίες. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα παρακάτω κράνη θα σας κάνουν σίγουρα να ξεχωρίσετε στο δρόμο! | mrdaellis | Κράνη | 22 | 01-10-2010 17:17 |
Να λέγονται και τα καλά | aeriko | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 09-06-2010 17:18 |
Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη | georgekostas | Διάφορα | 15 | 15-01-2010 10:58 |
Τα παλία καλά χρόνια !!!! | arisxios | Κόσμος | 3 | 09-11-2009 01:03 |
Πως λέγονται......... | Alext | Χιούμορ | 6 | 24-06-2009 00:51 |