|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Schuberth S1 Pro ή C3?
Καλημερα,
θα ηθελα τις γνωμες σας για Schuberth S1 Pro και C3. Υπαρχει κοσμος εδω που φοραει καποιο απο τα 2 ή έχει φορέσει/φοραει και τα 2 να μας πει αποψεις περι: - θορυβο - ζεστη/αερισμος - συγκριτικα με άλλα κρανη? (π.χ. Shoei Multitec)? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Schuberth S1 Pro ή C3?
S1 Pro
C3 |
|
|||
|
|||
To S1 Pro δεν εχει pinlock ???
|
|
|||
|
|||
Έχω δοκιμάσει Schuberth Concept c2 , BMW system 5 , Schuberth C3
Τα Schuberth μακράν καλύτερα από το System 5 ποιοτικά ποιό καλά και ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση επί πολλών ετών. Σε σχέση με το s1 δεν έχω άποψη , σίγουρα θα είναι ποιό ελαφρύ και πιο αθόρυβο όπως όλα τα κλειστά σε σχέση με τα ανοιγόμενα.... |
|
|||
|
|||
Έχω το S1 Pro Beta εδώ και σχεδόν 3 χρόνια,διαθέτει pin lock και είναι απίστευτα ήσυχο!Είναι όμως και αρκετά ζεστό το χειμώνα αν και ο εξαερισμός του είναι αρκετά ικανοποιητικός!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα . . .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πλήρης κώφωση και εξαιρετικός αερισμός |
|
|||
|
|||
Μιλας για δυο εντελως διαφορετικα κρανη,τα οποια το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι κατασκευαζονται απο την ιδια εταιρεια!Η πιο σημαντικη διαφορα τους ειναι οτι το ενα ειναι full face και το αλλο flip up!Δεν χρειαζεται πιστευω να σου εξηγησω πιο απο τα δυο ειναι πιο ησυχο,πιο ασφαλες και γιατι!Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι και το C3 ειναι ενα πολυ καλο κρανος,απλα αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κανενα ανοιγομενο κρανος που να μπορει να συναγωνιστει καποιο αντιστοιχο full face!Σε οτι αφορα το S1pro το φοραω εδω και τρια χρονια,το εχω ταξιδεψει σε ολους τους καιρους και τους δρομους και εχω να πω μονο τα καλυτερα!Επισης εαν οντως σε ενδιαφερει νομιζω πως το εχει βγαλει σε προσφορα και ο Luisde στα 400 ευρω!
SCHUBERTH S1 PRO - Louis - Motorrad & Freizeit Αυτα!Ελπιζω να βοηθησα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φυσικα και με ενδιαφερει γιατι και η συνοδηγος θα φοραει το ιδιο Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Αξίζει πιστεύω να ρίξεις μια ματιά και στο s2. To αγόρασα αυτήν την εβδομάδα και εντυπωσιάστηκα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ! Εχεις δικιο στο οτι συγκρινω διαφορετικα πραγματα, ομως η ερωτηση κρύβει και την προτιμηση....δεν ειμαι σιγουρος για κλειστο η ανοιχτο.... φοβαμε μην με πιασει κλειστοφοβια στο ενα, αλλα και τον θορυβο στο αλλο. Σημερα φοραω ανοιχτο Shoei το οποιο εχει αρκετο θορυβο σε ταξιδι, αλλα ειναι υπεροχο σε τουριστικη βολτιτσα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Schuberth s1 pro | ikarian | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-01-2012 11:05 |
Schuberth SR1 | petros81 | Κράνη | 5 | 04-08-2011 13:40 |
ΚΡΑΝΗ Schuberth ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ | basilis76 | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 8 | 19-10-2010 20:09 |
ΚΡΑΝΟΣ SCHUBERTH S1 PRO !!!! | evanslam | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 10 | 01-06-2010 23:58 |
c3 schuberth M | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 3 | 01-03-2010 22:26 |