|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
3η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660 !
Μετά από την προηγούμενες, δύο πολύ επιτυχημένες Ομαδικές Αγορές των GPS της Garmin, Zumo 660, προχωρούμε σε νέα Ομαδική! Το ποσόν παραμένει, ειδικά για το GS Forum και παρά τις αυξήσεις του Φ.Π.Α. στα 510 Ευρώ!!! Για να συμμετάσχει κάποιος στην Ομαδική, θα πρέπει να προκαταβάλει όλο το ποσόν, μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαίου 2011, στους καφέδες της 20, 27 Απριλίου και 4 Μαίου. Για τους εκτός Αθηνών, υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του ποσού, μέσω τραπεζικού λογαριασμού και αποστολής στο χώρο τους με courrier. . Να υπενθυμίσω ότι: η προμήθεια γίνεται από την επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος και στην τιμή περιλαμβάνoνται, εκτός από τα αξεσουάρ της συσκευασίας (βάσεις moto και auto, κλπ), επίσημη διετής εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία, ο λεπτομερής χάρτης Ελλάδος Autodrive Hellas, ο επίσημος χάρτης Ευρώπης της Garmin, καθώς και δωρεάν αναβαθμίσεις.
. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660 !
Δημήτρη εγώ δηλώνω συμμετοχή
|
|
|||
|
|||
ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (LEPANTO)
|
|
|||
|
|||
Για μιά ακόμη φορά μπράβο σας!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά! Το καλύτερο της αγοράς μακράν! Κ η τιμή από τον Σκορδίλη SUPER!
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη κράτα και εμένα ένα κουμμάτ..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
diy |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 116 | 19-04-2011 00:07 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 |