|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bring them back
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Bring them back
Πολύ καλή κίνηση ....
Απ' τις πιο έξυπνες προσεγγίσεις του θέματος (κ με λίγο χιούμορ) Thanks Billy ....
|
|||
|
|||
Πολύ καλή προσεγγίσει.
Ελπίζω στο μέλλον να γίνει κάτι. |
|
|||
|
|||
Απ' ότι φαίνεται, το www.bringthemback.org έρχεται να συνενώσει όλες τις μεμονωμένες προσπάθειες επιστροφής των Ελγινείων στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μια μαζική κίνηση ενημέρωσης. Μακάρι να φέρει αποτελέσματα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα................
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εκεί όμως ρε παιδιά θα τα δούν και 5 άνθρωποι παραπάνω και θα θαυμάσουν συνεπώς την Ελλάδα...
Εδώ και να έρθουν δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά... |
|
|||
|
|||
Eκεί που τα βλέπουν αυτή τη στιγμή φίλε μου, παρέα με Αιγυπτικά, Ασσύρια, Κινέζικα κλπ θαύματα της Τέχνης το μόνο που κάνουν είναι να αναρρωτιόνται πως τα καταφέρανε οι Έλληνες και οι άλλοι λαοί να αφήσουν να τους τα πάρουν κάποτε όλα αυτά τα υπέροχα τεχνουργήματα οι Ακατανόμαστοι!
Και για τους Έλληνες είναι ακόμα πιό βαριά η ευθύνη της επιστροφής τους γιατί δεν είμαστε λαός που μας έχει εξαφανίσει η ιστορία!! Εγώ είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν για να μπορούν να τα θαυμάζουν τα παιδιά μας εκεί που δημιουργήθηκαν... |
|
|||
|
|||
πολύ καλή και έξυπνη κίνηση .Έπρεπε πάντως να εκμεταλευτούμε τον χώρο του διαδυκτίου εδώ και πολύ καιρό .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ι ΑΜ BACK....(ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ SPEAKING) | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 25-11-2009 18:46 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |