|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο παππούς η γιαγιά και ο χάρος
#
Στο σπίτι των ηλικιωμένων κάποιος χτυπά την πόρτα. «Ποιός είναι;» ρωτά η γιαγιά «Ο χάρος». «Και τι θες;» λέει ο παππούς «Ήρθα να πάρω έναν από εσάς» «Εμένα πάρε» λέει ο παππούς, «άσε τη γιαγιά να ζήσει!!!» «Όχι», λέει η γιαγιά, «εμένα πάρε, άμα χάσω τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου;» «Αποφασίστε και θα ξανάρθω», λέει ο χάρος «Άμα σε χάσω δεν θα μπορώ να ζήσω», λέει η γιαγιά στον παππού «Πάω στο καφενείο να σκεφτώ», λέει ο παππούς, αλλά ξέχασε τα κλειδιά του και γύρισε να τα πάρει Χτυπά την πόρτα. «Ποιος είναι;» ρωτά η γιαγιά «Ο χάρος ήρθα να πάρω τον ένα σας!!!», λέει ο παππούς κρυφογελώντας, «Δεν είναι εδώ ...στο καφενείο θα τον βρεις!!!» |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο παππούς η γιαγιά και ο χάρος
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πονηρή η γιαγιά ! 😃😃😃
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
top case Trax για Adventure με δώρο συναγερμό για R1 | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 03-10-2010 12:54 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |