|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εχω στοχοποιηθεί;
Την εβδομάδα που διανύουμε, κάποια άτομα έχουν βαλθεί να μου ανοίξουν το garage, όπου φυλάω την μηχανή και το αυτοκίνητο. Η πρώτη απόπειρα έγινε την Τετάρτη το πρωί κατά τις 3 και η δεύτερη την Πέμπτη το πρωί την ίδια ώρα. Ειμαι στοχοποιημένος αισθάνομαι απαίσια και δεν ξέρω τι επιπλέον μέτρα να πάρω. Ηδη μου έχουν προξενήσει ζημιά, γύρω στο 1000ρικο στην αυτόματη γκαραζόπορτα. ιδέες υπάρχουν;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχω στοχοποιηθεί;
Πήγαινε στην Αστυνομία
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη για τα γέλια, αλλά έτσι μου βγήκε.Θα πρότεινα, να αλλάξεις θέση στη μοτο σου και το αμάξι σου και αν είναι δυνατόν να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα για λίγες μέρες για να δούνε οτι δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον μέσα.
|
|
|||
|
|||
ασφαλισε σπιτι και γκαραζ για κλοπη αν εχεις συναγερμο ... ΓΡΗΓΟΡΑ ... αν δεν εχεις συναγερμο στο σπιτι ... καλοταξιδο το νεο gs 1200
|
|
|||
|
|||
Δεν κοιτάς μπας και μπορείς να βάλεις κάποιο σύστημα παρακολούθησης για το γκαράζ με εικόνα και καταγραφή;;
|
|
|||
|
|||
Παναγιώτη
Τοποθέτησε ένα κουτί σειρήνας συναγερμού με κάποιο λαμπάκι που αναβοσβήνει. Το κόστος είναι 50 με 60 ευρώ , και φαίνεται ότι υπάρχει συναγερμός σε λειτουργεία. (το έχει κάνει γείτονας μου ). Φυσικά μπορείς να βάλεις κανονικό συναγερμό με το ανάλογο κόστος.Η τοποθέτηση συναγερμού θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε μεγάλο βαθμό. Το αξιοπερίεργο είναι γιατί επιμένουν να κτυπούν γλειστό γκαράζ για μια μηχανή ή ένα αυτοκίνητο και δεν κτυπούν από τα παρκαρισμένα στο δρόμο. Το αμάξι σου μπορεί να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους κλέφτες ? (σπάνιο , ακριβό , αντίκα ? ) Τι άλλο να πω?Ευχομαι να μην σε απασχολήσουν ξανά τέτοια θέματα. Μακάριος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μιλάμε για κάτι το ιδιαίτερο, το πιθανότερο είναι η αξία της μηχανής να είναι μεγαλύτερη του αυτοκινήτου. |
|
|||
|
|||
Εγώ θα την έστεινα με το δίκανο...
|
|
|||
|
|||
Προφανώς θα έχουν βάλει στο μάτι την μηχανή!
Η πρόταση του Μακάριου για τον "μα'ι'μουδιάρικο" συναγερμό είναι πάντως καλή αν δεν σκοπεύεις να βάλεις κανονικό! Θα σου πρότυνα να φτιάξεις στο pc ένα αυτοκόλητο και καλά απο εταιρία security.. που λέει ότι ο χόρος φυλάσεται και τα γνωστά! |
|
|||
|
|||
κάνε τους να νιώσουν στοχοποιημένοι
τα υπόλοιπα από κοντά |
|
|