|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bell M1 Tracker TK3
Πωλείται το κράνος της συζήγου λόγω μεγέθους...
Είναι αγορασμένο πρίν 2 μήνες και έχει φορεθεί σε 2 μονοήμερες εκδρομές...την πρώτη την πόναγε και είπαμε άσε μήπως στρώσει την δεύτερη δεν μπορούσε καθόλου και τις έκανε σημαδί στο μέτωπο όπου είναι και απο τα ποίο επικύνδηνα σημεία.... Η τιμή του είναι 180 ευρώ περίπου και το δίνουμε 120 Bell M1 Tracker - Κράνη | Skroutz.gr Η βαθμολογία του στο Sharp system (για όποιον την εμπιστεύεται σαν κ εμένα) είναι αυτή SHARP Helmets - Bell M1 το Μέγεθος είναι Small υπάρχουν όλλα τα χαρτιά του και απόδειξη αγοράς για εγγυηση...και έχει εξτρα το επιρύνιο και το υποσιάγωνο που ακόμα δεν έχουν κουμπωθεί καν στο κράνος και φυσικά αποστέλουμε πανελλαδικά... Για την Ιστορία πάλι το ίδιο θα πάρουμε σε άλλο νούμερο.... και μερικές φωτό... Για επικοινωνία είτε pm είτε τήλ στο profil μου Last edited by Akyla; 08-09-2011 at 01:27. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bell M1 Tracker TK3
από που το πήρες φίλε? μπορείς να επεμβείς λίγο στον απορροφητικό παράγοντα κ να πάρει μια ανάσα στο μέγεθος.
|
|
|||
|
|||
Δεν θα ήθελα να κάνω διαφήμιση απο που το πήρα, ένα κατάστημα στην Καλλιρόης είναι... όσο για την επέμβαση, δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν δεν πρόκειται για το δικό μου κεφάλι αλλά της συζήγου
|
|
|||
|
|||
Αν ήταν το Μ δεν θα σου το πρότεινα, το ίδιο κέλυφος φιλοξενεί το Μ κ το S για αυτόν τον λόγο κ το S έχει περισσότερο υλικό από ότι χρειάζεται ούτως ώστε να είναι Small. Ξύνοντας-αφαιρόντας προσεκτικά λίγο υλικό κ παλι έχει περισσότερο από ένα μανίσιο Medium. Το Μ1 έχει λίγο θέμα στην γραμμή του κ συχνά επεμβαίνουμε ανεπαισθητα αλλά ουσιαστικά ως προς τον πονοκέφαλο με αυτόν τον τρόπο.
υ.γ. πολύ πιθανό να σας το έδωσα εγώ αν ήταν τον τελευταιο χρόνο. υ.γ2. για να μην σπαμάρω μόνο στην αγγελία να συμπληρώσω ότι είναι κρανάρα, το φοράει ολόιδιο η γυναικα μου, είναι 1280γρ ζυγισμένο με πολύ μικρό συνολικό όγκο κ η τιμή που το δίνεις είναι πολύ πολύ καλή για τόσο καλοφτιαγμένο κράνος από fiberglass. καλή πώληση |
|
|||
|
|||
Το παρών μπορεί να κλείσει....ύστερα απο την βοήθεια του Tazakos το κράνος παρέμεινε και το πρόβλημα διορθώθηκε....
Ευχαριστώ Γιάννη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
bell M5X daytona ocb | squad | Κράνη | 2 | 27-04-2011 00:38 |
Κράνος bell m4r ολοκαίνουριο!! | geo | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 0 | 05-03-2011 03:21 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 14:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 16:24 |