|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Sidi adventure gore-tex..
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω μποτούλες για χώμα..
Έχει δοκιμάσει κανείς τις παραπάνω ή κάποιες παρόμοιες ? Είναι κατά βάση τουρινκ μπότες με έξτρα ενισχύσες, αλλά δεν είναι σαν τις "γύψινες".. Οποιαδήποτε πρόταση εννοείται ευπρόσδεκτη.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Sidi adventure gore-tex..
αυτές οι μποτες είναι ντεμί...
αν θες για χρήση στο χώμα αποκλειστικά πάρε χωμάτινες και απέφυγε τις ενδιάμεσες λύσεις (γνώμη μου)... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι άλλες που προτείνεις είναι πολύ σκληρές Εκτός αν υπάρχουν κάποιες χωμάτινες αρκετά #######.. |
|
|||
|
|||
Τις φοραω τρεις μήνες, έχουν αψογη εφαρμογή πλέον, κάνουν αβλεπει για τις endurαδες που κάνουμε με τα μοτορια μας, απίστευτα αδιαβροχες, μπήκα σε νερολακουβα 40 εκ. Για να τραβηξω τον Καλφα που κολλησε στον πυλο με τα παιδιά κ δεν κατάλαβα τιπτα!!!
Οπως επίσης σε μια βουτα, τραβήχτηκα αλλά έπεσε ο πίσω μαρσπιε επάνω στον αστραγαλο μου, και οι Καλφας,element,Κωνσταντινος δεν πίστευαν πως δεν έπαθα το παραμικρό..... Η καλύτερη αγορά που έκανα μετά την αγορά τις μπεμπας..... All in one κ μόνο 250,00€ απο Ελλάδα παρτες και θα με θυμηθης!!!! |
|
|||
|
|||
Κορυφαια μποτα. Στην προτεινω για την χρηση που την θελεις
Η συγκεκριμενη μποτα ειναι μια κατηγορια μονη της. Δεν θα την προτεινα για εντουρο, αλλα για travel εντουρο ειναι μια χαρα. Απο προστασια: Σε σχεση με τις ντεμι μποτες ειναι μακραν η καλυτερη. Σε σχεση με τις καθαρα εντουραδικες, η διαφορα τους ειναι μονο στην σολα. Η σολα στις εντουραδικες ειναι ακαμπτη, ενω η σολα της adventure μπορει και λυγιζει ανετα. Και οτι εχει 2 κλιπς αντι για 4 κλιπς που εχουν οι εντουραδικες. Απο προστασια στο επανω μερος της μποτας δεν εχει καμια διαφορα απο τις εντουραδικες, ειναι τοσο τουμπανο απο πλαστικο που για να μπορεσει να λυγισει τις εχουν βαλει αρθρωση, οπως εχουν και οι καλες εντουραδικες μποτες. Και πλεονεκτημα της σε σχεση με τις εντουραδικες ειναι το gore tex. Ειναι 100% αδιαβροχες, ενω στην εντουραδικη μποτα θα πρεπει να βαλεις αδιαβροχη καλτσα απο μεσα τον χειμωνα Τις συγκεκριμενες μποτες τις εχω φορεσει σε αρκετους αγωνες trail ride με το BMW, και ειμαι ευχαριστημενος και απο προστασια και απο την αδιαβροχοτητα τους. Δεν θα τις φοραγα ομως σε εντουρο και μονοπαταδες με μικρο μηχανακι, εκει προτεινω εντουραδικη μποτα. Και για καλυτερη προστασια στο χωμα και για να 'δουλεψουν' καλυτερα οι μποτες πρεπει οι επιγονατιδες να μπενουν μεσα απο την μποτα. Να φοραμε δηλαδη εντουραδικες επιγονατιδες, και να μην κανουμε χωμα με τις εσωτερικες επιγονατιδες των παντελονιων |
|
|||
|
|||
Η σόλα αντέχει πάνω στα μεταλλικά πατάκια της μηχανής;
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παρε με κανα 100ευρω εντουραδικες να τις σκισεις... το μηχανακι σου προσφερεται για παιχνιδι αλλωστε... εχε υποψη σου και την απορια του αρκα... |
|
|||
|
|||
Δημητρη εμενα μετα απο ενα χρονο χρηση φουλ χωμα, εχει φαγωθει λιγο κατω απο την αριστερη μποτα στο σημειο του μασπιε, λογω της ορθιας οδηγησης.
Τις πηγα σε εναν εξειδικευμενο τσαγκαρη στο Μαρουσι, και μου ειπε οτι οταν φαγωθουν τελειως απο κατω στα σημεια των μασπιε λογο τις ορθιας οδηγησης, μπορει να μου βαλει καινουριες σολες vibram ειδικες για μποτες μοτο. Δεν θα γινει πιο σκληρη η μποτα με τις vibramσολες, αλλα θα ειναι πολυ πιο ανθεκτικες απο τις μαμα σολες. Οι vibramγια οσους δεν ξερουν είναι οι καλυτερες σολες στον κοσμο. Τωρα το αν βολευουν οι συγκεκριμενες μποτες στην ορθια οδηγηση είναι υποκειμενικο, και μπορει να εξαρτατε και απο τα κιλα του αναβατη. Εμενα π.χ. που ειμαι 80 κιλα με βολευουν μια χαρα. Ενα φιλο ομως και συμφορουμιτη που ειχε τις ιδιες μποτες και ειναι πιο πολλα κιλα απο μενα, δεν τον βολεψαν στο χωμα, και αγορασε εντουραδικες που εχουν πιο σκληρη σολα, και τον βολεψαν περισσοτερο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κάποια στιγμή θα χρειαστεί να περπατήσεις, ή να τις φοράς μια ολόκληρη ημέρα! Από αυτή την άποψη, μήπως είναι καλύτερη μια μικτής χρήσης σαν αυτή που συζητάμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex | gripis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 29 | 30-10-2010 16:45 |
sidi way | stam | Μπότες | 12 | 10-02-2010 11:52 |
Χαρίζονται μπότες εντουρο SIDI | Πάνος | Χαρίζεται | 23 | 22-01-2010 16:42 |
dainese zender gore-tex 50 | L3f | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 13-10-2009 15:27 |
Ποια η διαφορά μεταξύ Gore-Tex & D-Dry ? | Black_Shadow | Ένδυση | 12 | 01-06-2009 03:22 |