|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤO UP KAI TO DOWN THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ.
Μoυ ηρθε η ιδεα να γραφουμε εδω καθε βραδυ αυτο που μας εφτιαξε την διαθεση και αυτο που μας την χαλασε κατα την διαρκεια της ημερας που φευγει.Ξεκιναω λοιπον εγω.Μου εφτιαξε την διαθεση σημερα ο καιρος και ο ηλιος που βγηκε σημερα γιατι ειχα βαρεθει τισ βροχες.Μου χαλασε την διαθεση το οτι συναντησα καποια πελατισσα απο την δουλεια που μεχρι προτινος ειχαμε μιλησει μονο τηλεφωνικα και μολις με ειδε με κοιταξε λιγο και μετα μου ειπε <<σε φανταζομουν διαφορετικο>>,
Περιμενω και τα δικα σας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤO UP KAI TO DOWN THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ.
UP - Είναι Παρασκευή και αύριο Σαββατοκύριακο !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλό τόπικ.
Μου έφτιαξε τη διάθεση το ότι μπήκα μετά από μέρες στο forum. Μου χάλασε τη διάθεση το ότι ασχολήθηκα χθες με το πολιτικό ρεπορτάζ στη Κρήτη και έβγαλα πάλι.. μαμώτο, πολύ βρωμιά! "Τιμή και δόξα" στους πολιτικούς που ασκούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Που είναι όμως? |
|
|||
|
|||
up: Σάββατο μεσημέρι.
down: Δεν πάω στην Επίδαυρο! |
|
|||
|
|||
UP έφαγα κάτι σουβλάκια που λιγουρευόμουνα!!!
DOWN έφαγα λίγα παραπάνω σουβλάκια και ψάχνω για σόδα... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μας "λιγούρεψες" κι εμάς τώρα .... UP. Κυριακή ...... DOWN. Αύριο ...... τσαγκαροδευτέρααααα .....
|
|||
|
|||
Up. Κοιμήθηκα, είμουν άυπνος προχθές κ χθες ...κοιμήθηκα.
Down. Ψιλιάζομαι, ότι το βράδυ ...θα μου την ....πέσουν και εννοώ συγγενείς της φίλης μου... |
|
|||
|
|||
...να το πάρεις το κορίτσι ρε ρεμάλι!!!
|
|
|||
|
|||
up ξύπνησα σημερα ειδα ηλιο πηγα στο γραφειο.
down μόλις έφτασα στο γραφείο και άραξα το μοτο έπαιξα κατι χαστουκια με εναν οδηγό απορηματοφόρου.μπένω στο γραφειο και μου λενε οι συνεργάτεσ μου οτι κατι εργασίες για θεσσαλονικη ειναι λάθος.ενας πελάτης μου βάρεσε κανονι με αποτελεσμα να με φεσοσει. και ακόμα δεν πηγα στο σπιτι η συνέχεια σε λίγο.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωχ, άσχημα ξεκίνησε η βδομάδα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | SenseiG | Καλώς ήλθατε | 18 | 13-01-2009 17:42 |
ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ | KostasGS | Αυτοκίνητο | 4 | 20-12-2008 14:08 |