|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!
Αύριο 6 του Δεκέμβρη, του Αη Νικόλα είναι η 4η επέτειος από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τα κόμματα αντί να κρατήσουν μετριοπαθή στάση έχουν επιδωθεί σε έναν ελεεινό πόλεμο ανακοινώσεων που δεν έχει καμιά χρησιμότητα παρά μόνο να παρακινήσει ανεγκέφαλους ένθεν κακείθεν να κάνουν ακόμη μιά φορά μπάχαλο την Αθήνα κι ίσως άλλες πόλεις.
Γνωρίζω ότι η αστυνομία έχει απειληθεί ότι θα υπάρξει νεκρός αστυνομικός. Δεν το ξέρω από επίσημα χείλη, έχω όμως φίλους αστυνομικούς. Φιλαράκια δε θέλουμε νεκρούς, δεν τους χρειαζόμαστε, δε θα λυθεί έτσι κάνενα πρόβλημα! Τα μάτια σας 14 λοιπόν και κρατήστε την ψυχραιμία σας! Στο προσκλητήριο την Παρασκευή το πρωί πρέπει να μη λείπει κανείς! καλή χρονιάρα μέρα λοιπόν αύριο κι ο Θεός μαζί σας! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Aν η Αστυνομια εχει τσαγανό,ας κανει την αρχη και ας δωσει ενα μεγαλο λογο να την σεβομαστε:Ας μην κατεβει σημερα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικος στις διαδηλωσεις και πορειες...
Το μηνυμα θα ληφθει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ανταρσια... μημπως να εκαναν και πραξικοπημα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο καλούν τον κόσμο σε επανάσταση και επανάληψη της "εξέργεσης" του 2008. |
|
|||
|
|||
οι νεκροι και οι φωτιες δεν δινουν τιμη σε κανεναν αδικοχαμενο.,.,.,.
μαλλον αμαυρωνεις την μνημη του!!!! ενα κερακι αρκει!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουμε χιλιαδες λογους για επανασταση.,.,.αλλα οχι αυτον! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι.... |
|
|||
|
|||
Μιας και γελας δυνατα και με την ψυχη σου...εγω μεταξυ σοβαρου και αστειου γραφω παραπανω αυτα που γραφω...εν γνωσει μου και κατανοητο,δεν τρεφω φρουδες ελπιδες.Αλλά για πες μου,δε νοιωθεις ως πραξικοματικη πραξη την Κυβερνηση Συνεργασιας που δεν ψηφισες ποτέ;Δεν νοιωθεις μια Πολιτικη Ανταρσια που δεν αφουγκραζετααι καμμια αναγκη του κοσμου και Νομοθετει κατα το "αποφασιζωμεν και....";Κανω καποιο λαθος ή απλα αυτοι δικαιολογουνται λογω δικης μας "κατανοησης" και υποζυγιου χαρακτηρος μας;
Απόσπασμα:
Ρεαλιστης ειμαι παιδια και οχι Αναρχικος...αλλά το σκεφτομαι σοβαρα για ποσο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200!!! Ακριβώς έτσι είναι.
|
|
|||
|
|||
αντε και μια ευχη...
να δωσουμε στα παιδια μας τη σωστη παιδεια ετσι ωστε να σεβονται τις αρχες,τους θεσμους και γενικοτερα τους συνανθρωπους τους... |
|
|