|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η φωτογραφία του αιώνα.
Δεν είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα, είναι η φωτογραφία του αιώνα. Ότι και να πεις για αυτή τη φωτογραφία θα είναι πάντα λιγότερο της αξίας της. Φαινομενικά είναι μια απλή όμορφη φωτογραφία ηλιοβασιλέματος. Ίσως κάποιος σκεφτεί την Σαντορίνη και πει ότι, έχει δει καλύτερα ηλιοβασιλέματα... Και όμως είναι η καλύτερη φωτογραφία του αιώνα. Αναμφίβολα έχει μια ομορφιά και το χρωματικό φάσμα έχει και αυτό μια ιδιαιτερότητα που την καθιστά μοναδική.
Αυτό που την κάνει την φωτογραφία του αιώνα είναι το τι χρειάσθηκε για να βγει αυτή η εικόνα. Για να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία χρειάσθηκε όλη σχεδόν η τεχνολογική προοδος της ανθρωπότητας, μία εικόνα γιά την οποία συνεργάστηκαν όλες οι επιστήμες. Ατελείωτες ώρες έρευνας και επιστημονικών μελετών. Η εικόνα είναι το ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Αρη. Ο ήλιος στον κόκκινο πλανήτη φαίνεται 2/3 πιο μικρός απ' ότι στη γή, γιατί βρίσκεται πιο μακριά. Την τράβηξε το ρομπότ Spirit που έχει σταλεί να εξερευνήσει τον Άρη, από το χείλος του κρατήρα Gusev |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η φωτογραφία του αιώνα.
και εγω περιμενω ρε Σταυρο να δω την καπληκτικη μηχανη για foto και εσυ μας στελεις στα αστρα. Παντος ειναι πολυ καλη.
|
|
|||
|
|||
ναι είναι πολύ διαφορετικό και όμορφο!
να σαι καλά σταύρο |
|
|||
|
|||
Σταύρο, να μην το ψάχνουμε δηλαδή, τέτοια φώτο δε θα βγάλουμε ποτέ εμείς μάλλον...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ ήδη έψαξα πόσο χρόνο χρειάζεσαι να πεταχτείς στον Άρη, 260 μέρες και κάποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες (τι φακό να πάρω, τι ISO να βάλω..) είναι τα εμπόδια..... Διάβασε εδώ.... |
|
|||
|
|||
Εμένα πάντως μου έκανε φοβερή εντύπωση το μέγεθος του ήλιου, μου έχουν πει πελάτες που έχουν πάει Αφρική ότι ακόμα και από εκεί έχεις την αίσθηση ότι ο ήλιος είναι μεγαλύτερος..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρεμπιπτόντως....υπέροχη φωτογραφία Last edited by gepol; 11-09-2010 at 00:29. |
|
|||
|
|||
Σταύρο πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για τις φωτογραφικές του μέλλοντος.
Που τα ξετρυπώνεις? |
|
|||
|
|||
Συγκλονιστική........
|
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρουσα ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το φιάσκο του αιώνα....... | gsmaniac | Επικαιρότητα | 5 | 02-06-2010 13:40 |
Η κλοπή του αιώνα................. | gsmaniac | Πολιτισμός | 10 | 22-05-2010 16:29 |
Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 17:01 |
Οι 100 καλύτερες ταινίες του αιώνα!! | georgekostas | Κινηματογράφος | 1 | 16-01-2010 20:13 |