|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρέπει να σας πω ένα γειά...
Καλησπέρα σε όλους….
Η αλήθεια είναι πως αν και γνώριζα την ύπαρξη του gsforum εδώ και αρκετές ημέρες, Μόλις σήμερα αποφάσισα να περιηγηθώ στις σελίδες του. Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα πως φιλοξενούνται εδώ κάποιοι που ξέχασα να τους ευχηθώ : Να είστε όλοι καλά…πάντα γεροί…πάντα όρθιοι και πάντα γεμάτοι υγεία !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρέπει να σας πω ένα γειά...
Έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος που σε καλωσορίζει!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Γιάννη ,κ' καλή χρονιά..........
|
|
|||
|
|||
....καλωσηρθες και σε αυτη τη παρεα Σαλονικιε ...κανονικα πρεπει να το γιορτασουμε με σφηνάκια...ξερεις εσυ!
...θα τα Λεμεεεε φιλε μου! |
|
|||
|
|||
Καλωσήρθες στην αληθινή παρέα!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήλθες, καλή χρονιά και καλά χιλιόμετρα με τις μοτό μας!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Γιάννη στην παρέα μας!!!
Εύχομαι να σαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου και να χαίρεσαι αμέτρητες βόλτες με το πανέμορφο RT σου! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και από μένα Γιάννη καλή χρονιά σε σένα και την οικογένεια σου και καλά να περνάς εδώ μαζί μας . |
|
|||
|
|||
Καλος ηρθες Σαλονικιε καλα να περναμαι.......
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Να μην ξαναγράψεις με τόσο μεγάλα κενά .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
Πρέπει να κόπω τις μπύρες.. χίκ Έχει γυναικίες ορμόνες | kostas_366 | Χιούμορ | 9 | 17-01-2009 11:48 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 23:05 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |
γειά σας | wolferin | Καλώς ήλθατε | 9 | 30-12-2008 17:04 |