|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!!
καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός gs του 2007!Ξαφνικά πρίν απο δυο μέρες άρχισε να μην μου κρατάει ρελαντί και να σβήνει!Είπα μήπως είναι νοθευμένη η βενζίνη και ξαναγέμισα το ντεπόζιτο !!! με 100άρα που βάζω πάντα! Στις χαμηλές στροφές κλωτσάει !!ρετάρει κοινώς! Απλά σήμερα το βράδυ παρατήρησα πως όταν ανοίγω τον διακόπτη στο ΟΝ δεν ακούγετε το χαρακτιριστικό βούισμα που κάνει για λίγο πρίν κάνει τσέκ !! Έχει κανείς σας αντιμετωπίσει κάτι παραπλήσιο για να μου πεί τι να κάνω??Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις απαντήσεις σας που περιμένω αγωνιωδώς!!!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!!
Πόσα χιλιόμετρα έχεις ;;;;
Είσαι "μέσα" στην εγγύηση ;;;;
|
|||
|
|||
εχω 28500 και η μηχανη αγοράσθηκε απο γερμανια !Αν η εγγυηση ειναι 2 χρονια τοτε πιθανως να εχω ακόμα ...γιατί σκεφτεσαι κάτι??
|
|
||||
|
||||
Εφόσον είσαι στην εγγύηση,
βουουουουυουρρρρρρρρρ για το εξουσιοδοτημένο ...... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
και εγώ θα πήγαινα αμέσως στο σέρβις.
|
|
|||
|
|||
Ακόμα δεν πήγες;
|
|
|||
|
|||
Αυτό το βούισμα που ακούς προέρχεται από την μονάδα
Όσο για το ρετάρισμα που λες αν είναι από κακής ποιότητας βενζίνα την πρώτη που την ακούνε είναι τα μπουζί Βουρ για το μάστορα !!!! |
|
|||
|
|||
Aκοοοοοομα δεν πηγες ...........Εφυγες... γιατι αλλιος η τσεπουλα σου θα με μαυρο δακρυ...........Μην πανικοβαλεσε κανα 2000€ ζημια ειναι....πλακα κανω..το μονο που πρεπει να υπολογισεις ειναι τα επομενα χιλιομετρα σου να ειναι στην αντιπροσωπια και οταν με το καλο λυσεις το προβλημα, πες μας κι εμας τι ακριβος ητανε αυτο που εχεις παθει..
|
|
|||
|
|||
Ξαδερφε το εψαξα λιγο το θεμα,και πολυ πιθανον να ειναι ο αισθητηραs αντλιαs καυσιμου,ισωs καποιο βραχυκυκλωμα.βρισκεται στα αριστερα απο το ντεποζιτο.για να τον εντοπισειs πρεπει πρωτα να βγει το πλαινο καλλυμα(με προσοχη ομωs λογω hepco-becker) ξεκιναs με ενα απλο καθαρισμα,φυσιγμα και αν δεν τοτε αντικατασταση.λογικα δεν θα εμφανιστει σαν βλαβη ουτε καν στο διαγνωστικο απο την στιγμη που δεν σου αναψε λαμπακι.αυτα τα ολιγα,τα υπολοιπα αυριο απο κοντα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |
Γεια σας ρε παιδιά........ | pepax66 | Καλώς ήλθατε | 23 | 20-02-2009 18:27 |
Γεια σας παιδιά.. | kostas_366 | Καλώς ήλθατε | 28 | 19-01-2009 16:55 |
Καλώς σας βρήκα παιδιά! | cuernos | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-01-2009 00:00 |