|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παιδικά χωριά SOS...
Κάνοντας ένα απλό κλικ στο site που αναγράφεται κατωτέρω, ενισχύονται τα Παιδικά χωριά Ελλάδας SOS !!
Αξίζει τον κόπο η βοήθειά μας... agapi-sos.gr Τόσο απλά... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παιδικά χωριά SOS...
|
|
|||
|
|||
Μούφα μου φαίνεται.Γιατί να δώσουν ένα ευρώ?? Δεν έκανα κλικ Γιατί να μπω στο τρυπάκι της διαφήμισης;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ήσουν χρήστης e-bay π.χ. θα έβλεπες ότι σε κάθε αγορά σε ρωτάει αν θέλεις να συνεισφέρεις σε κάτι αντίστοιχο... μόνο που εκεί σου το κρατάνε από το paypal.
Εδώ δε χρειάζεται καν να δώσεις κάτι εσύ... και εξάλλου δε θα δώσεις τίποτα προσωπικά στοιχεία... μόνο ένα κλικάρισμα θα κάνεις... Επίσης, το γεγονός ότι είναι στην αρχική σελίδα του site της Groupama, δείχνει ότι κάθε άλλο παρά μούφα είναι... |
|
|||
|
|||
το έριξα το ευρώ
Μακάρι να πιάσει τόπο |
|
|||
|
|||
Με ολο το θαρος αυτες οι απροσωπες βοηθειες φοβαμαι πως καλυπτουν πιο πολυ το ''συνηδησιακο μας'' παρα την ουσια...
Αντε για καμια ομαδικη επισκεψη μετα χρηματων/δωρων/εστω ενος χαδιου για τα παδια αυτα...Και μονο η εικονα μας καμια 30 μηχανακια απ'εξω απ'το ποαραθυρο τους θα κερδισουμε μια θεση στα βραδυνα ονειρα τους... ακους Αρκααααα?~! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όποτε δε μου δίνεται η ευκαιρία και έχω τη δυνατότητα, συμμετέχω σε αντίστοιχες ευεργεσίες οπως στα παιδάκια μέσω του forum... Οπότε σου επιστρέφω το σχόλιο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Μιας και σημερα για εμενα ηταν μερα κοινωνικης ευαισθησιας,
http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...F%CF%85-26309/ το εριξα κι εγω το ευρωπουλακι.Ευχαριστουμε Cps.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλε μου φιλε μια σκεψη εγραψα δεν αφορουσε κανεναν προσωπικα -αλιμονο! Σε κανενα Τεταρτοκαφεδακι το συζηταμε φιλικα παντα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 12:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |