|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW και σπασμενο μοτερ.......
Δεν ξερω πως να θα επρεπε να ''ονομασω'' το συγκεκριμενο τοπικ......
Επιστολη διαμαρτυριας στην BMW (hellas), Επιστολη διμαρτυριας ενος απλου καταναλωτη ή απλα η ''περιπετεια'' ενος BMW αδακια...... Ειμαι κατοχος ενος F 650 GS (2κιλυνδρο). Το μηχανακι το πηρα καινουργιο απο τον αντιπροσωπο πριν 2 χρονια και 6 μηνες. Το φορτωσα με τα περισσοτερα καλουδια και περα απο 2-3 ανακλησεις για τα διαφορα ''θεματακια'' που ειχαν παρουσιαστει ολα ηταν μια χαρα. Τα service γινοντουσαν ευλαβικα στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο απο εκει που το ειχα αγορασει και ειμουν και εγω πολυ ευχαριστημενος με το after sales service. Ωσπου πριν 2 βδομαδες το μοτερ παρεδωσε πνευμα...... Σημειωνω οτι το εχω 2 χρονια και 6 μηνες και εχω κανει 36000 χλμ. Το πηγα κατευθειαν στην αντιπροσωπεια και περιμενα την νεκροψια. H νεκροψια εδειξε μπιελα, στροφαλο και κατι περιφερειακα off τελειως. Τα παιδια πολυ εξυπηρετικα για μια ακομη φορα ξεκινησαν τα mail με την BMW hellas για να δουμε τι θα γινει........ Μετα απο 2 εβδομαδες και συγκεκριμενα την Παρασκευη το πορισμα βγηκε. 1) Ολικη αντικατασταση μοτερ διοτι κρινεται ασυμφορο να επισκευαστει το υπαρχον. 2) Η ζημια δεν μπορει να προσδιοριστει απο τι προηλθε, (κολλημενη αντλια λαδιου ? αστοχια υλικων ? κανεις δεν ξερει..... 2) Συμμετοχη δικια μου στο κοστος αντικαταστασης με 30%. Το μοτερ εχει καινουργιο 8000 ευρω περιπου αρα θα συμμετεχω εγω με 2400 ευρω + 300 ευρω εργασια. Και ερχομαι και ρωταω εγω ο ασχετος: ΝΑΙ συμφωνω η εγγυηση εχει ληξει (6 μηνες) αλλα αυτο τι σημαινει οτι μετα θα σπανε ολα τα μοτερ? 36000 χλμ εχω κανει οχι 100000 για να ζηταω και τα ρεστα μετα..........ουτε το εχω το μηχανακι 4 και 5 χρονια..... Να σκεφτειτε ειμουνα τοσο σιγουρος για την υποστηριξη που θα μου παρεχουν σαν εταιρεια που πριν καν βγει το πορισμα για το εαν θα με καλυψει η εγγυηση ειχα ηδη κλεισει και νεο μηχανακι (800GS ) διοτι ετσι και αλλιως ηθελα να κανω μια ανανεωση. Οποτε θα μου κραταγαν το δικο μου μτχ και θα εδινα την διαφορα για να παρω το καινουργιο....Δεν χρειαζεται βεβαια να πω πως ακυρωσα την παραγγελια..... Το αλλο το παραδοξο ειναι οτι μου χρεωνουν το καινουργιο μοτερ σαν κανονικη αγορα λιανικης πωλησης..... Αυτα προς το παρον...... Σκεφτομαι να στειλω και ενα γραμμα στην BMW Γερμανιας διοτι εδω που πηρα τηλεφωνο στην BMW ΅Hellas μιλησα με μια κυρια η οποια απλα μου ειπε με λιγα λογια οτι η αποφαση εχει ληφθει κλπ κλπ κλπ αλλα εαν θελω ας στειλω και μια επιστολη..... Μου αρεσει που λεγανε οτι ΕΙΔΙΚΑ το 800αρι μοτερ ειναι και αλεξισφαιρο....(εχουν σπασει και κανα -δυο ακομα απο οτι εμαθα) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Τα συλλυπητήρια μου, καλά κουράγια χωρίς το άλογο και καλή συνέχεια.... Μήπως να συμβουλευόσουν και κανένα δικηγόρο ή συνήγορο του πολίτη?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκεψου μονον οτι με 6 μηνες λιγμενη την εγγυηση δεν ειχαν υποχρεωση να σου καλυψουν ουτε βιδα!! Γιαυτο λεω....πολυυυυυυυυυυ ανθρωπινη συμπεριφορα!!! Τωρα για τις αιτιες του συμβαντος αρκει μια χαλασμενη αντλια, ενα βουλωμενο φιλτρο μια φραγμενη διοδος λαδιου κ.α. Αιτιες που δυσκολα αποδικνυονται εκτος κι αν ζητησεις την συμβολη μηχανολογου απο το Μετσοβιο Πολυτεχνειο ο οποιος θα κανει πραγματογνομωσυνη κι ελεγχους κατα την διαρκεια λυσιματος του μοτερ!!! Πραγμα που δεν εγινε απο οτι καταλαβαινω!! |
|
|||
|
|||
Καλά ξεμπερδέματα…
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλησπερα. Ο κυριος λογο που εκανα το Post ειναι για να δω ποσο δικιο ή αδικο εχω μεσα απο τις αποψεις σας. Λαδι υπηρχε σε κανονικες ποσοτητες. Και τα service οπως προανεφερα γινονουσαν μονο στην αντιπροσωπεια. Δεν βγηκα να κατηγορησω την BMW οτι με ''πουλησε'' απλα ρωταω την αποψη σας μηπως ειμαι και εγω παραλογος..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να το λάβουμε υπ’ όψιν και οι υπόλοιποι… να μην ορκιζόμαστε / ορκίζονται στο όνομα της όποιας μάρκας… ποιοτικά ή aftersales… |
|
|||
|
|||
για μενα φιλε μου δεν εισαι παραλογος! και ειδικα για την λιανικη τιμη!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηθελα απλως να σου δειξω οτι η θεση του ιδιοκτητη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολη παρόλο που εχει χιλια δικια! Οταν δε εχει και 6 μηνες ληγμενη εγγυηση δεν μπορει να κανει πολλα σε μια τετοια προσφορα σαν την δικη σου! Δεν το εξελαβα οτι θελεις να θιξεις την BMW, εγω εχω πει και γραψει πολυ χειροτερα γιαυτην την εταιρεια σε αυτο το φορουμ. Εξάλλου δεν εχω BMW!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με αυτά που ακούς εδώ μέσα τι να έχεις? Τώρα κατάλαβα γιατί δεν πάς στο βαραντέρο κλαμπ, για να μην ακούς τα προβλήματα και να μην αγχώνεσαι oπως εμείς |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |